Οι Οργανωμένοι Κυνηγοί δηλώνουν, … είμαστε ευαισθητοποιημένοι πολίτες σε κοινωνικά θέματα όπως, η Εθελοντική Αιμοδοσία !

ΜΙΑ μεγάλη κοινωνική ομάδα εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για εθελοντική αιμοδοσία σε ανθρώπους πολυμεταγγιζόμενους που η ζωή τους εξαρτάται μόνο από την προσφορά αίματος των Εθελοντών Αιμοδοτών.
Το διοικητικό συμβούλιο του Κυνηγητικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης με μεγάλο ενδιαφέρον κάλεσε τους εθελοντές αιμοδότες σε μια από κοινού συνεργασία προς όφελος όλων των πολιτών .
Σε μια πρώτη κίνηση προτάθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης να ξεκινήσει η καταγραφή της ομάδας αίματος όλων των μελών στο βιβλιάριο της άδειας κυνηγού .
Στόχος της δράσης είναι η τακτική εθελοντική προσφορά αίματος για κάλυψη των αναγκών σε αίμα θέτοντας σε προτεραιότητα τους πολυμεταγγιζόμενους συνανθρώπους μας.
Η δυναμική της πολυπληθούς αυτής κοινωνικής ομάδας των κυνηγών, με την εθελοντική της αιμοδοσία θα δώσει μεγάλη ώθηση στην έννοια του εθελοντισμού και στην ιδέα της εθελοντικής προσφοράς αίματος για τον άγνωστο πάσχοντα ασθενή.
Ευχόμαστε το παράδειγμα να το ακολουθήσουν και άλλες πληθυσμιακές ομάδες για να κάνουμε την χώρα μας αυτάρκεις σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα και παράγωγα.
Παρακαλούμε όλα τα μέλη να δηλώσουν την ομάδα αίματός τους προσκομίζοντας έγκυρο πιστοποιητικό.
Για κάθε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε κάθε απόγευμα τις καθημερινές, στα τηλέφωνα του γραφείου Αιμοδοτών 19:00 με 22:00 .2551020478 φαξ 2551026646 κινητό 6973080111.
Για το Δ.Σ.
Κοντακίδης Αναστάσιος Παρασκευάκης Εμμανουήλ
Πρόεδρος Γραμματέας