«ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ» ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΟΔΗΓΟΣ

Τυχερός που ζει είναι ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, ο οποίος την Παρασκευή το απόγευμα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στις στροφές των Ψαθάδων.

Ο οδηγός κινούνταν από την Ορεστιάδα προς την Αλεξανδρούπολη. Αμέσως μετά το νότιο κόμβο του Διδυμοτείχου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου να ντελαπάρει. Παρά το είδος και τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, ο οδηγός, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός επιβάτης βγήκε μόνος του από το αυτοκίνητο με τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος.

Διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να τον βοηθήσουν μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Τα τροχαία στο συγκεκριμένο σημείο είναι πάρα πολλά και όπως έχει αποδειχτεί, δε θα σταματήσουν αν δεν ολοκληρωθεί το έργο της κατασκευής του κάθετου άξονα.

Το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του δρόμου είναι άγνωστο, καθώς ο εργολάβος κηρύχθηκε έκπτωτος. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του thraki Νεα, αναμένεται εντός των επόμενων μηνών, ίσως και εβδομάδων να υπάρξει νέος ανάδοχος για το έργο.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του thraki Νεα.