Δήμος ΚομοτηνήςΣύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης» και των άρθρων 2 και 3 του Κανονισμού Εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακαλείσθε να προσέλθετε στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής στις 15 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 7.00΄ το απόγευμα, σε TAKTIKH συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
– Ανακοινώσεις διαφόρων εγγράφων

1. ΄Εγκριση και υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Δήμου Κομοτηνής και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κομοτηνής (υπ΄αριθ. 1.2/2016 Α.Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ).
2. Έγκριση υποβολής πίνακα αιτημάτων πρόσληψης τακτικού προσωπικού στο Δήμο Κομοτηνής για το 2016, στα πλαίσια του προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού Ο.Τ.Α. α’ & β’ βαθμού του Υπουργείου Εσωτερικών
3. Σύνθεση Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3584/2007 (Α’ 143).
4. Τροποποίηση ή μη του Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κομοτηνής και της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. με τίτλο «Υποστηρικτικές Ενέργειες Διαχείρισης Απορριμμάτων Δήμου Κομοτηνής στα πλαίσια εφαρμογής του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμάτων Ανατ. Μακεδονίας Θράκης – Εφαρμογή μεθοδολογίας ορθής Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων σύμφωνα με την υφιστάμενη περιβαλλοντική νομοθεσία» (419/2015 ΑΔΣ).
5. Καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας καθώς και εξαίρεσης της εφαρμογής της πενθήμερης εργασίας του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κομοτηνής.
6. ΄Εγκριση διενέργειας της εργασίας με τίτλο: «Περισυλλογή και φροντίδα αδέσποτων ζώων του Δημοτικού Κυνοκομείου για το έτος 2016».
7. Ορισμός Εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση Γνωμοδοτικών Επιτροπών αρμοδιότητας Β’ Λ/Τ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ και Κ.Λ/Χ Αλεξανδρούπολης, για θέματα ανέλκυσης απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων.
8. Κατανομή χρημάτων από τους ΚΑΠ (Α’ Κατανομή 2016), για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Σχολικών Εφορειών των Μειονοτικών Σχολείων, καθώς και για την κάλυψη των εξόδων κίνησης των Σχολικών Τροχονόμων, για το Α’ εξάμηνο 2016.
9. Εγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης της Προμήθειας ΄Αρτου και Αρτοσκευασμάτων για τις Ανάγκες των Παιδικών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. – ΚΕ.ΜΕ.Α.του Δήμου Κομοτηνής για τα έτη 2016 και 2017 και ανάθεση της προμήθειας με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.
10. Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος 2016.
11. Τροποποίηση της υπ’ αριθ.373/2015 Α.Δ.Σ. περί διενέργειας των προμηθειών του Δήμου.
12. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΕΡΓΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ».
13. Έγκριση ή μη Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ».
14. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΚΑΡΥΔΙΑΣ».
15. Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2014».
16. Σύσταση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΩΝ 2013», και έγκριση του πρακτικού κλήρωσης της Επιτροπής Παραλαβής.
17. Τροποποίηση της υπ΄αριθ. 456/2015 Α.Δ.Σ. περί Προσδιορισμού του τρόπου επιλογής αναδόχου για την εκτέλεση των έργων και των μελετών του έτους 2016.
18. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης λεωφορείων του Δήμου, στη Δ/νση Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης. για τη μεταφορά μαθητών με ειδικές ανάγκες, για το έτος 2016-2017
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ