τρακτέρ αεροδρόμιοΜηνύματα σε κινητά αγροτών, με αποστολείς αγρότες, στα οποία αναφέρεται πρόταση για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό καταγγέλλει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Έβρου Γιάννης Μαργαριτίδης. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Μαργαριτίδης, τα μηνύματα αυτά αποτελούν διασπαστική κίνηση.
Η ανακοίνωση Μαργαριτίδη αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» καταγγέλλει τις ύποπτες κινήσεις ορισμένων αγροτιστών της περιοχής μας, που ενώ συμμετείχαν στη συνεδρίαση των 67 μπλόκων στη Νίκαια – της Λάρισας και συμφώνησαν να υπάρχει πανελλαδικός συντονισμός του αγώνα, με ενιαία γραμμή και συγκεκριμένο πλαίσιο αιτημάτων, τώρα προσπαθούν να διασπάσουν τον αγώνα καλώντας τους αγρότες της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης σε διασπαστικές συναντήσεις με στόχο να υπονομεύσουν τον αγώνα σέρνοντάς τους σε διάλογο με τον πρωθυπουργό, άνευ όρων και τα χέρια ψηλά.
Τούτες τις κρίσιμες ώρες του αγώνα οι αγρότες πρέπει να απομονώσουν κάθε διασπαστική ενέργεια. Τώρα χρειάζεται η μέγιστη δυνατή ενότητα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων όλης της χώρας, η μέγιστη δυνατή συμμαχία με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα που πλήττονται από την ίδια αντιλαϊκή πολιτική.
Ο νόμος λαιμητόμος για το ασφαλιστικό και το φορολογικό πρέπει να αποσυρθεί.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Μαργαριτίδης