Alouette ekptosisΗ καλοκαιρινή συλλογή της Alouette προσφέρει άνεση και στυλ για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μικρούς trend-setters! Τώρα για λίγες μόνο μέρες θα βρείτε εκπτώσεις 20% σε όλη την καλοκαιρινή συλλογή!
Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας στην Αλεξανδρούπολη από 4 Μαϊου έως 10 Μαϊου και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.alouette.gr!
Στη μεγάλη συλλογή ρούχων της Alouette μπορείτε να βρείτε, εμφανίσεις για κάθε γούστο και κάθε περίστασή, με το φρέσκο αλλά και urban style της Alouette, από το οποίο δεν λείπει η διασκεδαστική στάση απέναντι στη ζωή!
Ντύστε τους μικρούς  πρωταγωνιστές της ζωής σας με τις απόλυτες in fashion επιλογές , πάντα με την αξεπέραστη ποιότητα Alouette!
alouette
Θέλετε να απολαύσετε κι εσείς την ποιότητα της Alouette; Γίνετε πάλι παιδιά με τη συλλογή ρούχων Mum and Dad που είναι αφιερωμένη στους γονείς!
alouette-ekptoseis
Best-seller του καλοκαιριού τα T-shirt με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών από την οικογένεια  της Disney, των Looney Tunes και της Marvel. Μαζί τους τα Angry Birds, η Hello Kitty, οι νεράιδες  Winx, η Elsa από το Frozen, ο Hulius της Paul Frank και πολλοί άλλοι χαρακτήρες σας περιμένουν στο κατάστημα  Alouette στην Αλεξανδρούπολη αλλά και στο eshop μας!
alouette-koritsi2
Επισκεφθείτε το κατάστημα της Alouette στην Αλεξανδρούπολη, στην οδό 14ης Μαΐου 22 και βρείτε προτάσεις με στυλ και άποψη για τους μικρούς  πρωταγωνιστές της ζωής σας!
Κάντε Like στη σελίδα της Alouette στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις νέες συλλογές και τις μοναδικές προσφορές για τα μέλη της Alouette!
*Εξαιρούνται επιλεγμένοι κωδικοί.