Οι πόρτες του αυτοκινήτου μπλοκαρίστηκαν ανάμεσα σε τσιμέντο και πέτρες.
Τραγικές ήταν οι τελευταίες στιγμές για τους τρεις κατοίκους Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί σε αυτοκίνητο στο ρέμα «Ειρήνη» του Μαϊστου. Πρόκειται για δύο άνδρες 31 ετών και έναν 40χρονο.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να διασχίσει το ρέμα, έχασε τον έλεγχο και το όχημα ανατράπηκε, καταλήγοντας αναποδογυρισμένο με τον ουρανό στον πάτο του ρέματος. Οι πόρτες του οχήματος μπλόκαραν και ήταν αδύνατον να ανοίξουν καθώς από τη μία πλευρά υπήρχε το τσιμέντο από τη διάβαση του ρέματος και από την άλλη μεγάλες πέτρες.
Οι τρεις επιβάτες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία προσπάθησαν να σπάσουν τον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου, αλλά δεν πρόλαβαν. Τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας, σύμφωνα με πληροφορίες αποδίδουν το θάνατο σε υποθερμία και πνιγμό.
Φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροτομή.
Οι τρεις φίλοι, έδωσαν τα τελευταία σημεία ζωής το Σάββατο, όπου εθεάθησαν σε κατάστημα εστίασης της Αλεξανδρούπολης. Από τότε και μέχρι το πρωί της Τρίτης, αναζητούνταν σ’ όλο τον Έβρο. Τα περιπολικά των υπηρεσιών της αστυνομίας είχαν εντολή να αναζητούν το μικρό αυτοκίνητο με τους τρεις φίλους.
Όταν το όχημα εντοπίστηκε, αποκαλύφθηκε και το τραγικό τέλος.
ρεμα-μαιστρος