νοσοκομείοΔημόσιος, ανοικτός, πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου του νοσοκομείου Διδυμοτείχου θα πραγματοποιηθεί στις 15/2/2017. Η εκμίσθωση θα έχει διάρκεια έξι ετών και τιμή εκκίνησης ορίζεται στις 3.815 ευρώ με ΦΠΑ και κριτήριο  κατακύρωσης το μεγαλύτερο προσφερόμενο μηνιαίο μίσθωμα.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί σε ανοικτή συνεδρίαση από την  αρμόδια τριμελή  επιτροπή  παρουσία  των  υποψηφίων  που  υπέβαλαν  προσφορά  ή εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων τους, στις 11 το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου, στο γραφείο προμηθειών του νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις σφραγισμένες προσφορές τους με αποδέκτη το γραφείο προμηθειών, ως και τις 15/2, μέχρι και μισή ώρα (10.30) πριν την πραγματοποίηση του διαγωνισμού.

Ο εκμισθωτής που θα προκύψει από τη διαγωνιστική διαδικασία υποχρεούται το αργότερο  σε  τριάντα ημέρες  από  την  ημερομηνία ανακοίνωσης της κατακύρωσης να θέσει σε πλήρη λειτουργία το κυλικείο του νοσοκομείου, με δικές του δαπάνες.