ΟυζουνίδηςΤη δική του απάντηση στον διετή απολογισμό του  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Καϊσα δίνει ο πρώην βουλευτής Μαρίνος Ουζουνίδης, απαριθμώντας μία σειρά άστοχων ενεργειών της κυβέρνησης.

‘Κύριε Καισα το να κάνετε και κάποια Ρουσφέτια υπέρ των Εβριτων δεν είναι κακό. Ο κύριος Τσιπρας και ο  κύριος  Καμμενος  τα κάνουν όλα «ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ». Ο κύριος Καμμενος στο Υπουργείο του προσέλαβε Αξιοκρατικά μόνο Επιστήμονες με Διδακτορικά και μεταπτυχιακά και τους καλύτερους της Αγοράς ! Θα πρέπει να γίνει νόμος του κράτους κύριε Καισα, οι κάτοικοι Ακριτικών περιοχών να μπορούν, χωρίς την μεσολάβηση Βουλευτή, να εργάζονται στην περιοχή τους. Αναφέρομαι σε εργαζόμενους που θέλουν από την Αθήνα να έρθουν στον Εβρο και να τους στέλνουν στη Κρήτη, ή από την Αθήνα να θέλουν να έρθουν  σε ακριτική Περιοχή !

Κύριε Καισα πάντα κατά την εκτίμηση μου, δεν είναι ΚΑΚΟ  να πάει Βουλευτής σε Γάμο, Κηδεία, Γιορτή και Πανηγύρι.  Εσείς όλα αυτά από την μια θέλετε να τα καταργήσετε ( αναφέρομαι στην Φιλοσοφία ΣΥΡΙΖΑ ) και από την άλλη βέβαια οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν μπορείτε να εμφανισθείτε σε τέτοιες εκδηλώσεις ! ΚΑΚΟ κύριε Καισα είναι να ψηφίζεται την ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

Κακό είναι κύριε Καισα να έχετε υποσχεθεί Μισθούς – Συντάξεις προ κρίσης και να τους μειώνετε κι άλλο ! Κακό είναι Κύριε Καισα να έχουν φύγει χιλιάδες Εβριτες – και απ’ όλη την Ελλάδα στα

Ξένα και να μιλάτε για μείωση της Ανεργίας ! Κακό είναι να ζείτε στον κόσμο της Ανάπτυξης σας, την στιγμή που Μηχανικοί, Γιατροί, Οικονομολόγοι, Επαγγελματίες να μην μπορούν να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους ! Κακό είναι να ψηφίζεται  ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ – ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ !

Κακό είναι να υπόσχεσθε κατάργηση με ένα Άρθρο ένα Νόμο κατάργηση μνημονίων, να μην ζητάτε μια Συγγνώμη για τα ψέματα σας και να ψηφίζετε και άλλα!

Κακό είναι να επιμένετε σε παλαιότερες δηλώσεις σας τόσο στον MAXIMUM 93,6 με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΙΟ όσο και στον STATUS RADIO 94,2 με τον ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ  να ισχυρίζεστε ότι βγαίνουμε από την Λιτότητα , ενώ σας υποχρεώνει Τσιπρας –Καμμενος ή να ψηφήσετε και άλλα μέτρα εις βάρος των Ελληνων η να ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ την Βουλευτική σας Έδρα !

Κύριε Καισα επειδή είστε Γιατρός, Κακό είναι να Ακυρώνονται χειρουργεία λόγο ΑΣΑΝΣΕΡ ! Τρεις Βουλευτές της Κυβέρνησης με Ξανθό και Πολακη και να μην λειτουργούν ΑΣΑΝΣΕΡ !  Αυτό Κύριε Καισα δεν είναι Ανάπτυξη, είναι ΥΠΕΡΑΝΑΠΤΥΞΗ ! ‘