Άκαρπες, δυστυχώς, απέβησαν μέχρι αυτή τη στιγμή (βράδυ Παρασκευής) οι έρευνες για τον εντοπισμό μίας 63χρονης Βρετανίδας η οποία αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης. Οι πληροφορίες που οι αρχές έχουν στη διάθεση τους αναφέρουν πως η 63χρονης υπήκοος Βρετανίας επιχείρησε να διασχίσει με τα πόδια τον δρόμο Μεσημβρίας Πετρωτών Μαρώνειας.
ΜαρώνειαΤα ίχνη της χάθηκαν χθες όταν επικοινώνησε με οικεία της πρόσωπα στην Βρετανία ζητώντας βοήθεια. Η έρευνα ξεκίνησε σήμερα το πρωί και σ αυτή συμμετείχαν μέλη της 4ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Αερολέσχης Κομοτηνής, εθελοντές, 2 ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι, δύναμη του Λιμενικού για την από θαλάσσης έρευνα και ομάδα του Δήμου Μαρώνειας Σαπών παρουσία και του Δημάρχου Γιάννη Σταυρίδη.
Διερευνήθηκε η περιοχή των Πετρωτών αλλά και της Μαρώνειας χωρίς δυστυχώς να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα μέχρι την Δύση του ηλίου και με τις καιρικές συνθήκες να γίνονται δύσκολες.
Οι έρευνες θα συνεχιστούν και αύριο με το πρώτο φως της μέρας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Μαρώνειας – Σαπών.