travel diaryΟ Μάνος και η Βένια είναι έτοιμοι να μας παρασύρουν σε ταξιδιωτικές περιπέτειες που όμοιές τους δεν έχουμε ξαναζήσει…
Η εκπομπή Travel Diary ξεκινά το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 22:30 στο Εγνατία και ThrakiNet. Στις 22:45 θα προβληθεί σε Alert-Cosmote Tv, ενώ την Κυριακή στις 18:00 θα προβληθεί στο Aigaio Tv και στις 20:00 στο Super B. Παραγωγή: Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων (Ε.Ο.Ε.)
Στο πρώτο επεισόδιο η Βένια Αντωνίου και ο Μάνος Ατζαράκης επιστρέφουν στον τόπο από όπου ξεκίνησαν οι δικές τους ταξιδιωτικές περιπέτειες: την Κρήτη!
Η επιβλητική Κνωσός, η κοσμοπολίτικη Ελούντα με την πολύπαθη Σπιναλόγκα, ο γραφικός Άγιος Νικόλαος, ο γαλήνιος Μακρυγιαλός, το ατμοσφαιρικό Ρέθυμνο και τα μαγευτικά Χανιά μας ταξιδεύουν στην αυθεντική ομορφιά της Κρήτης!
Εικόνες που δείχνουν την αρχοντιά και το μεγαλείο της Κρητικής γης ντύνονται με μουσικές που υπόσχονται ένα ταξίδι γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις.

Κάθε 15 μέρες ένας νέος προορισμός θα έρχεται στις οθόνες σας… Συντονιστείτε!

Λίγα λόγια για τους συντελεστές
Ο Μάνος και η Βένια γνωρίστηκαν σε ένα ταξίδι τους στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και από τότε ξεκίνησαν να ταξιδεύουν μαζί σε Ελλάδα και εξωτερικό.Αποφάσισαν να οπτικοποιήσουν τις ταξιδιωτικές τους περιπέτειες και να δημιουργήσουν ταξιδιωτικές ταινίες μικρού μήκους.