Στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του επιμελητηρίου. Ο Στέφανος Ματουσίδης είναι υποψήφιος με το συνδυασμό «Επιχειρώντας το μέλλον» στο εμπορικό τμήμα.

Ο Στέφανος, γεννήθηκε το 1977. Με το που τελείωσε το γενικό λύκειο Δικαίων, κατατάχθηκε στο στρατό και απολύθηκε με το βαθμό του έφεδρου Ανθυπολοχαγού.
ΜατουσίδηςΣπούδασε χρηματοοικονομικά σε ιδιωτικό ΙΕΚ στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια εργάστηκε σε χρηματιστηριακή εταιρία στη Θεσσαλονίκη.
Ποτέ όμως η σκέψη του δεν έφυγε από το κατάστημα σιδηρικών – υλικών οικοδομών του πατέρα του στα Δίκαια. Την τελική του απόφαση να ασχοληθεί με το ίδιο επάγγελμα την έλαβε όταν για ένα διάστημα εργάστηκε στην εταιρία THERMOGROUP, όπου εκεί γνώρισε και ήρθε σε επαφή με πολλά στελέχη εταιριών στο χώρο της θέρμανσης. Ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για τον ίδιο και το κίνητρο για να ανοίξει την επιχείρηση του, αρχικά στα Δίκαια το 2004 και το 2006 με την αγορά της Κρυσταλλεμπορικής στην Ορεστιάδα, την οποία με τη βοήθεια της συζύγου του Δέσποινας, επεκτείνανε αλλάζοντας τον προσανατολισμό της.
Από το 2006 μέχρι και το 2009 ήταν μέλος στο Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών Ορεστιάδας.
Είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα Βενετίδου και έχουνε ένα γιό τον Κωνσταντίνο 13 ετών.