βιβλιοθήκηΑγαπητοί γονείς-φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης,
σας ενημερώνουμε για την έναρξη του νέου κύκλου προγραμμάτων με τίτλο «στη βιβλιοθήκη έχουμε θέμα» που θα πραγματοποιηθούν στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης από το μήνα Ιανουάριο ως και τον Μάιο, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολη ως μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών συμμετέχει ενεργά στις προτάσεις και τα εργαστήρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος που αφορούν στους μικρούς μας αναγνώστες.
Το θέμα του Ιανουαρίου είναι οι «ερωτήσεις». Ξεκινάμε τον καινούργιο χρόνο με έναν κατάλογο ερωτήσεων προς τον εαυτό μας που αναζητούν απαντήσεις. Μαθαίνουμε τεχνικές για να ρωτάμε έτσι ώστε να παίρνουμε τις πιο ολοκληρωμένες απαντήσεις, διαβάζουμε και απαντάμε ερωτήσεις από λογοτεχνικά βιβλία.
Οι ημερομηνίες δράσεων είναι οι 16, 18, 23 και 25 Ιανουαρίου, ώρες 18:00-19:30. Η συμμετοχή του κάθε παιδιού δεν είναι υποχρεωτική και στις τέσσερις συναντήσεις, παρόλο που το προτείνουμε για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.
Δηλώστε συμμετοχή καλώντας στη γραμματεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης στο 2551089690.
Στο παρακάτω link μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα αφιερώματα που θα κάνουμε για τα παιδιά τους πρώτους μήνες του 2018, ακολουθώντας τις προτάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, η οποία συντονίζει το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών,
https://network.nlg.gr/stis-vivliothikes-kathe-mina-echoum…/