Η «Κ. ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε», αποτελεί μια μεγάλη και σύγχρονη μονάδα ανακύκλωσης και εμπορίας μετάλλων, μοναδική στο είδος της στη Θράκη. Πληροί όλους τους περιβαλλοντικούς όρους λειτουργίας και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001, ISO 14001 και OHSAS 18001 για την ανακύκλωση παλαιών οχημάτων και στερεών αποβλήτων.
κρομμύδας φωτοΑποτελεί μέλος της ΕΔΟΕ, της Εναλλακτικής Διαχείρισης Οχημάτων Ελλάδος, πληρώντας όλους τους όρους λειτουργίας που της εξασφαλίζουν τη συμμετοχή στη διαδικασία της απόσυρσης οχημάτων. Παράλληλα, ως κέντρο συλλογής ΑΛΕ (Απόβλητα Λιπαντικά Έλαια) και συσσωρευτών μολύβδου – οξέος και νικελίου – καδμίου, είναι συμβεβλημένη με την ΕΝ.ΔΙ.Α.Λ.Ε. και το ΣΥ.ΔΕ.ΣΥΣ., αναλαμβάνοντας τη συλλογή αποβλήτων λιπαντικών ελαίων και αποβλήτων ηλεκτρικών στηλών και συσσωρευτών βιομηχανίας και οχημάτων.
Παραλαμβάνουμε από ιδιώτες και επαγγελματίες:
Κάθε τύπου μεταλλικά απορρίμματα σιδηρούχα και μη (SCRAP)
Απόβλητα συσσωρευτών (μπαταριών)
Απόβλητα Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.)
Χρησιμοποιημένα έλαια
Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.)
Παράλληλα εμπορευόμαστε:
Οικοδομικά Υλικά
Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Καυσόξυλα
Ανακυκλώστε τα μεταλλικά σας απορρίμματα (scrap).
Μπορείτε να τα πουλήσετε σε εμάς, παραδοτέα στις εγκαταστάσεις μας, είτε να μας καλέσετε να τα παραλάβουμε από το χώρο σας. Τα ζυγίζουμε και σας πληρώνουμε το αντίτιμο επιτόπου.
Ανακυκλώνοντας τα μεταλλικά σας απορρίμματα συμβάλλετε και εσείς έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ανακυκλωτική ΑΒΕΕ
ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ
Τ. 2551023792, 2551032169