μητρετώδης κούκλατζης στρατιωτικοίΠαραμένουν κρατούμενοι χωρίς να γνωρίζουν τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.
Τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρχε μία ελπίδα την οποία συζητούσαν αρκετά οι δημοσιογράφοι, καθώς δεν είναι σπάνιο στην Τουρκία, πριν από εκλογές να απελευθερώνονται κρατούμενοι, μία ελπίδα μήπως και απελευθερωθούν οι δύο στρατιωτικοί. Η ελπίδα, διαψεύστηκε, μετά και την απόρριψη του 4ο αιτήματος αποφυλάκισης που κατέθεσαν οι συνήγοροι του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη.

Οι δύο στρατιωτικοί οι οποίοι δε γνωρίζουν τις κατηγορίες με τις οποίες βαρύνονται, καθώς ακόμη δεν έχει συνταχθεί επίσημο κατηγορητήριο, έχουν μετατεθεί στην επίσημη ελληνική αντιπροσωπία της πρεσβείας στην Άγκυρα, ώστε να έχουν μόνιμο τόπο διαμονής, όμως ούτε αυτό είναι αρκετό για την αποφυλάκισή τους.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του Σκάι  Μανώλης Κωστίδης ο εισαγγελέας έθεσε το ενδεχόμενο δόλου στην πράξη των δύο στρατιωτικών, καθώς πρόκειται για στρατιωτικούς που έπρεπε να έχουν στοιχειώδη γνώση προσανατολισμού.

Με το νέο δεδομένο, οι όποιες εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται μετά την ολοκλήρωση των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία.

ΟΙ δύο στρατιωτικοί συνελήφθησαν στο δασάκι των Καστανεών την 1η Μαρίου και από τότε παραμένουν κρατούμενοι στις φυλακές Αδριανούπολης.