Στη Ρόδο παραμένει το άψυχο κορμί της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο.

Θλίψη και θρήνος στο Διδυμότειχο, από την είδηση του θανάτου 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Η άτυχη Ελένη είχε να δώσει σημεία ζωής από την Τρίτη, ενώ το πτώμα της εντοπίστηκε την Τετάρτη σε θαλάσσια περιοχή Φωκίας στους Πεύκους και πάνω του υπήρχε μόνο ένας στηθόδεσμος.
Ο πατέρας της κοπέλας, την Παρασκευή έκανε δήλωση εξαφάνισης στο αστυνομικό τμήμα Διδυμοτείχου, καθώς είχε να επικοινωνήσει με το κορίτσι τρεις μέρες. Εκεί ενημερώθηκε για πτώμα που είχε εντοπιστεί και το χαρακτηριστικό τατουάζ με τριαντάφυλλο που υπήρχε στο πόδι της.
Αμέσως κινήθηκαν υποψίες ακολούθησε η αναγνώριση της κοπέλας από τον πατέρα της, ο οποίος έσπευσε στο νησί με στενό συγγενικό του πρόσωπο.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δολοφονία, ενώ η οικογένεια δεν αποκλείεται να ζητήσει ιατροδικαστική εξέταση και πραγματογνωμοσύνη από δικό της τεχνικό σύμβουλο.
Οι καταθέσεις συμφοιτητριών της Ελένης και ατόμων με τα οποία είχε αναπτύξει σχέσεις στο νησί της Ρόδου, όπου σπούδαζε στο τμήμα μεσογειακών σπουδών του πανεπιστημίου Αιγαίου, θεωρούνται πολύ σημαντικές για την εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς ίσως προκύψει κάποιο σημαντικό στοιχείο.

Η είδηση του θανάτου της Ελένης διαδόθηκε αστραπιαία στο Διδυμότειχο το Σάββατο τα ξημερώματα, ενώ η κηδεία της αναμένεται να γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, πιθανώς την Τετάρτη το πρωί.

Το thraki Νεα, εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για το χαμό της Ελένης. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναφερόμαστε στο χαμό ενός ανθρώπου, ειδικά δε, όταν μας συνδέουν φιλικές σχέσεις με τους οικείους.