Θρίλερ με την υπόθεση παράσυρσης παιδιών και μίας γυναίκας από το ποτάμι.

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και διάσωση ατόμων τα οποία κινδύνευαν μέσω στον Έβρο, στην περιοχή των Πετράδων, βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου.

Αργά το πρωί, προς το μεσημέρι η αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας, έλαβε ειδοποίηση από το ειδικό κέντρο που υπάρχει στο Καπετάν Ανδρέοβο της Βουλγαρίας, για άτομα που βρίσκονταν μέσα στο ποτάμι και τα οποία κινδύνευαν, καθώς είχε βυθιστεί η πλαστική βάρκα με την οποία επιχείρησαν να περάσουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα και άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης.
Οι αστυνομικές αρχές, κατάφεραν να εντοπίσουν σε νησίδα του ποταμού, εντός της ελληνικής επικράτειας ομάδα ατόμων, τα οποία και διέσωσαν. Πρόκειται για οκτώ άτομα, τα οποία δήλωσαν ότι προέρχονται από το Ιράκ. Ένας από τους διασωθέντες, υποστήριξε ότι ενώ βυθίζονταν η βάρκα χάθηκε η γυναίκα του με τα τρία του παιδιά, με τις μέχρι τώρα έρευνες των αστυνομικών να συνεχίζονται.

Από τη νησίδα διασώθηκαν 6 άνδρες και δύο παιδιά, ενώ εντοπίστηκε και η βάρκα, η οποία βούλιαξε, καθώς προσέκρουσε σε κορμό δέντρου μέσα στο ποτάμι.

Οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν, όσο όμως περνούν οι ώρες, οι ελπίδες για να εντοπιστούν ζωντανοί, οι αγνοούμενοι λιγοστεύουν.