Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης» και του Κανονισμού Εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακαλείσθε να προσέλθετε στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής στις 20 Μαρτίου 2019, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 18.30, σε TAKTIKH συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Ανακοινώσεις διαφόρων εγγράφων.

Απόδοση τιμής στον Κομοτηναίο αθλητή του στίβου Κων/νο Μπανιώτη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης και για τις μέχρι σήμερα διακρίσεις του.
΄Εγκριση ανέγερσης μνημείου σε ένδειξη τιμής, των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος καταγόμενων από την Κομοτηνή αεροπόρων.
΄Εγκριση ή μη επιχορηγήσεων σε Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Κομοτηνής.
Έγκριση ή μη επιχορήγησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Εσπερινού Γυμνασίου Κομοτηνής.
Τροποποίηση ή μη του ρυμοτομικού σχεδίου πόλης Κομοτηνής στα Ο.Τ. 489 Α – 489 Β μεταξύ των οδών Γ.Ρίτσου – Μ.Μαρκίδου – Κολοζώφ και Δ.Τριαρίδη (υπ΄αριθ. 3/2019 ΑΕΠΖ).
Κατανομή χρημάτων από τους ΚΑΠ (Α’ Κατανομή 2019), για την κάλυψη λειτουτουργικών αναγκών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδευσης και των Σχολικών Εφορειών των Μειονοτικών Σχολείων, την κάλυψη των εξόδων κίνησης των Σχολικών Τροχονόμων του Δήμου μας για το α΄ εξάμηνο 2019″.
΄Εγκριση ή μη της αριθ. 155/2018 απόφασης του Δ.Σ. του ΚΕΜΕΑ περί προελέγχου του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσεως από 1/1/2017 έως 31/12/2017.
΄Εγκριση ή μη της αριθ. 156/2018 απόφασης του Δ.Σ. του ΚΕΜΕΑ περί απολογισμού οικονομικού έτους 2017 του Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής.
Έγκριση ή μη Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κομοτηνής και της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. για την υποβολή συνολικής πρότασης χρηματοδότησης στην πρόσκληση με τίτλο: «ΔΡΑΣΗ:14.6i.26.2-4.2 Διαχείριση Βιοαποβλήτων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης».
Χορήγηση ή μη έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης δημότη που επλήγη από αιφνίδιο γεγονός.
Ονοματοδοσία δημοτικού γηπέδου Δημοτικής Κοινότητας Θρυλορίου (1/2019 Απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Θρυλορίου).
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Κομοτηνής (υπ΄αριθ. 4/2019 ΑΕΠΖ).
Έγκριση ή μη διενέργειας της εργασίας «Επικαιροποίηση και προβολή τηλεοπτικού spot για δράσεις ανακύκλωσης».
Έγκριση ή μη διενέργειας της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια και διανομή τσαντών αγοράς στο πλαίσιο ευσθητοποίησης των δημοτών σε θέματα ανακύκλωσης και μείωσης των πλαστικής σακούλας».
Έγκριση ή μη διενέργειας της εργασίας: «Συντήρηση χώρων πρασίνου σε κοινόχρηστους χώρους ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής 2019-2020, με ανοικτό διαγωνισμό».
Έγκριση ή μη διενέργειας της εργασίας με τίτλο: «Εργασίες καθαρισμού Δημοτικών Κτιρίων και Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Κομοτηνής με την διενέργεια του ανοιχτού διαγωνισμού».
΄Εγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής εργασιών στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016″ – Κ.Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ».
Εγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής παρεχόμενων υπηρεσιών των εργασιών του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Κομοτηνής.
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής εργασιών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής παρεχόμενων υπηρεσιών εργασιών του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής παρεχόμενων υπηρεσιών της εργασίας με τίτλο: «Συντήρηση χώρων πρασίνου σε κοινόχρηστους χώρους ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής 2018/2019».
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής εργασιών / υπηρεσιών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
Εγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής εργασίας με τίτλο: Τέλη χρήσης συνδρομητικών υπηρεσιών μέσω καρτών SIM για τη λειτουργία του συστήματος παρακολούθησης και εντοπισμού των οχημάτων του Δήμου.
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής εργασίας με τίτλο: Παροχή Υπηρεσιών Συγκοινωνιακού Έργου ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε. μηνός Ιανουαρίου.
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής παρεχόμενων υπηρεσιών εργασιών του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.
Έγκριση η μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΩΝ ΘΑΣΟΥ-ΠΑΡΙΑΝΟΥ ΑΘ.-ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ ΑΓΓ.,-ΠΟΥΡΝΑΡΑ Δ.».
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2015».
Έγκριση ή μη των όρων του Σχεδίου της Προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στον Δήμο Κομοτηνής, την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού Κομοτηνής, την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρείας Κ. Καραθεοδωρή Δήμου Κομοτηνής και το Κέντρο Μέριμνας και Αληλλεγγύης Δήμου Κομοτηνής για την υλοποίηση του έργου «Δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας καταγραφής των πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών συλλόγων του Δήμου Κομοτηνής και των δράσεών τους».
Έγκριση ή μη του 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΩΝ 2018».
Έγκριση ή μη 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου ΠΚΤΜΝΕ (Πρωτόκολλο κανονισμού τιμών μονάδας νέων εργασιών) του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2018».
Έγκριση ή μη παράτασης προθεσμίας του έργου με τίτλο: «Συντήρηση υφισταμένων ιρλανδικών διαβάσεων και τεχνικών στα υδατορρέματα του Δήμου Κομοτηνής».
Έγκριση ή μη 1ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΜΠΑΝΓΚΑΛΟΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018».
33. Έγκριση ή μη παράτασης προθεσμίας της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια στάσεων αστικής συγκοινωνίας».

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ