Αν και θεωρητικά οι σχέσεις του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και του υποψηφίου δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη

, θα έπρεπε λόγω και της κοινής επαγγελματικής ιδιότητάς τους, του νομικού, οι οποίοι μάλιστα έχουν διατελέσει και πρόεδροι του δικηγορικού συλλόγου, να είναι σχέσεις μεταξύ συνάδελφών οι οποίοι ακολουθούν όμως διαφορετική πορεία, φαίνεται ότι η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους, θα έχει και συνέχεια.
Αντίπαλοι πλέον στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι και απέναντι.
Τα μη κοινά σημεία επαφής είχαν αρχίσει να διαφαίνονται εδώ και καιρό, μετά όμως και την τελευταία συνέντευξη του δημάρχου Αλεξανδρούπολης στον Status 94,2 και στον Σταύρο Αποστολίδη, όπου ο δήμαρχος άφησε με τον δικό του τρόπο αιχμές, η κακές σχέσεις των δύο υποψηφίων δημάρχων, είναι πλέον εμφανείς.
Στο ερώτημα του Βαγγέλη Λαμπάκη, γιατί ο Γιάννης Ζαμπούκης θα συνεργαστεί με όλους πέρα από τον ίδιο, «γιατί ρε Γιαννάκι, τι έχω εγώ λέπρα»; είπε χαρακτηριστικά, έρχεται να απαντήσει ο Γιάννης Ζαμπούκης με ένα βίντεο.

Σ’ όλο αυτό το σκηνικό, ο Status 94,2 ως κορυφαίο δημοσιογραφικό ραδιόφωνο, έχει το δικό του ρόλο. Ο Σταύρος Αποστολίδης, έχει καλέσει όλους τους υποψηφίους δημάρχους να καταθέσουν τις απόψεις τους. Προς το παρόν ο Γιάννης Ζαμπούκης είναι ο μοναδικός που δεν έχει ανταποκριθεί, όπως ανέφερε στην εκπομπή του ο Σταύρος Αποστολίδης.