«Οι δημότες ρωτούν, οι υποψήφιοι απαντούν», αναφέρει στην πρόσκλήσή του για δημόσιο διάλογο ο υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου Χρήστος Τοκαμάνης. Ο κ. Τοκαμάνης αναφέρει:

Έχω την τιμή να σας καλέσω την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 8.00μμ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Διδυμοτείχου, προκειμένου να συζητήσουμε για το Δήμο μας.
Μια συζήτηση αμφίδρομη.
Θα δοθεί ο λόγος ΣΕ ΟΛΟΥΣ όσους έχουν να καταθέσουν οποιαδήποτε πρόταση για το μέλλον της πόλης και των χωριών μας, αλλά και σε όλους όσους έχουν να υποβάλλουν οποιαδήποτε ερώτηση. Χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς.
Ο μόνος όρος είναι να μιλήσουμε πολιτισμένα, χωρίς ύβρεις.
Δέσμευση μας ότι θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.
Καλώ , λοιπόν, όλους τους ενεργούς πολίτες που έχουν γνώμη και άποψη για την πρόοδο του Δήμου μας, αλλά και αυτούς που θέλουν να ενημερωθούν, να δώσουν το παρόν. Επίσης, καλώ και όλους τους υποψήφιους Δημάρχους, σεβόμενοι τους πολίτες και τα προβλήματά τους, να είναι εκεί για να υποβληθούμε στη βάσανο των ερωταπαντήσεων, χωρίς ατζέντα θεμάτων.

ΥΓ: Μέχρι σήμερα έχουν εκφραστεί όλοι οι υποψήφιοι και είναι γνωστές οι θέσεις τους, τις οποίες δε θέλω να σχολιάσω. Ωστόσο, τους παρακαλώ να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους, χάριν του διαλόγου και της ενημέρωσης.
Με τιμή,
Τοκαμάνης X. Χρήστος
Υποψήφιος Δήμαρχος Διδυμοτείχου