Τις τελευταίες μέρες με αφορμή την έναρξη των εργασιών στο Αρδάνιο για την κατασκευή νέου σταθμού διοδίων βγαίνουν ανακοινώσεις, ακούγονται παράπονα, γκρίνεις.
Όσο κι αν έχουμε ψάξει δεν έχουμε βρει κάποια διαμαρτυρία σε όλη την Ελλάδα να πιάσει τόπο και να μην κατασκευαστεί σταθμός διοδίων εκεί που είχε ξεκινήσει το έργο. Βέβαια το διαδίκτυο είναι γεμάτο με επαναστατικές απόψεις και γυμναστική του καναπέ. Η μόνη κατάκτηση, η οποία ήρθε αποκλειστικά και μόνο με πολιτική απόφαση, ήταν η δωρεάν διέλευση κατοίκων περιοχών στις οποίες κατασκευάστηκαν οι νέοι σταθμοί διοδίων στην Εγνατία οδό. Κάτι που θα ισχύει μέχρι τέλος του έτους, περίοδο που θα παραδοθούν τα νέα διόδια στο Αρδάνιο. Δυστυχώς το πρόβλημα δεν πονάει αυτούς που δεν κινούνται στο δρόμο, αλλά αυτός που κινούνται στο δρόμο, όχι για να πάνε κάνουν διακοπές, αλλά για να πάνε στη δουλειά τους, στα νοσοκομεία σε κηδείες, μνημόσυνα. Δεν πονάει αυτούς που τους πληρώνουν τις βενζίνες, τους χαρίζουν αυτοκίνητα, τους πληρώνουν και τα διόδια. Πονάει τον απλό λαό. Εσένα δηλαδή που διαβάζεις αυτό το άρθρο και από τώρα βάζεις το χέρι στην τσέπη κι όχι εσένα που το διαβάζεις και παίρνεις αποφάσεις (σε καποιες περιπτώαεις υπογράφεις αποφασεις που σου επιβάλλουν).

Την τελευταία φωτογραφία την αφιερώνουμε σε αυτούς που κοιτούν στον καθρέφτη και γελούν με την πραγματική εικόνα που τους παρουσιάζει η νέα μόδα του facebook το faceApp. Οι λακκούβες Εγνατίας στο σημείο όπου θα πληρώνεις σύντομα για να περάσεις και τις περνάς όλα αυτά τα χρόνια.