Κατά την κρίσιμη παραγωγική σεζόν, μπορεί να προκληθούν διάφορες βλάβες στο μηχάνημα που μπορεί να σταματήσουν την λειτουργία του στο χωράφι. Έτσι η διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών είναισημαντική. Η Agrotech S.A. πιστή στο όραμά της για την παροχή αξιόπιστων λύσεων συνεχίζει για περισσότερο από 30 χρόνια να είναι κάθε μέρα δίπλα στο πλευρό του Έλληνα αγρότη.
Στα καταστήματά της Agrotech οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν διαθέσιμα ανταλλακτικά για οποιαδήποτε βλάβη για οποιοδήποτε μοντέλο της John Deere αλλά και άλλων brand (Claas, New Holland, Merlo, Pellenc, Maschio).
Τουλάχιστον το 92% των ανταλλακτικών που μπορεί να χρειαστεί κάποιος βρίσκεται σε απόθεμα στις αποθήκες της εταιρείας. Όλα τα ανταλλακτικά στεγάζονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της που καταλαμβάνουν 6000 τ.μ με περισσότερους από 50 εργαζόμενους στο συγκεκριμένο τμήμα. Σε αυτές μπορεί να βρει κανείς, περισσότερους από 100.000 κωδικούς σε απόθεμα, ενώ εάν δεν υπάρχει απόθεμα μπορούν να βρίσκονται στο χώρο του αγοραστή μέσα σε μόλις 24 ώρες.Το έμπειρο τμήμα ανταλλακτικών επιλέγει τους καλύτερους και γρηγορότερους τρόπους αποστολής ενώ κάνουν καθημερινά τα
αδύνατα δυνατά για να στέλνουν κάθε είδους ανταλλακτικό το γρηγορότερο δυνατόν ακόμα κι αν χρειαστεί να παραδοθεί κατευθείαν στο χωράφι.
«Είμαστε συνεχώς δίπλα σας για ότι χρειαστείτε. Επτά ημέρες την εβδομάδα.
Εσείς θα ρισκάρετε την απόδοση του μηχανήματός σας κατά την κρίσιμη περίοδο;
Εμπιστευθείτε μας! Οι ανάγκες σας… προτεραιότητά μας!»
αναφέρει σχετικά η εταιρεία Agrotech S.A.