Με την ολοκλήρωση της 19ης Aegean Regatta, το σκάφος Smile 3 του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης (Ν.Ο.Α.) κατέλαβε την 2η θέση της κατηγορίας ORC Sport 3 και την 8η ORC Sport overall ανάμεσα σε 37 σκάφη φέρνοντας το ασημένιο τρόπαιο στην Αλεξανδρούπολη και την Θράκη.
Το πλήρωμα απαρτίζονταν από νεαρούς ιστιοπλόους των Laser από τον Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης και τον Ν.Α.Ο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης με Κυβερνήτη τον προπονητή και καταξιωμένο ιστιοπλόο Στράτο Κόσμογλου.
Μετά από 4 συναρπαστικές ιστιοδρομίες μεταξύ Μυτιλήνης – Πλωμαρίου– Ψαρών – Οινουσσών, οι νεαροί ιστιοπλόοι και ο προπονητής τους κατάφεραν να φέρουν το σκάφος των 9,5 μέτρων στις πρώτες θέσεις της κατάταξης αν και οι περισσότεροι εξ’ αυτών αγωνίζοταν για πρώτη φορά σε σκάφος ανοιχτής θαλάσσης. Ωστόσο οι ατελείωτες ώρες προπόνησης και τα χιλιάδες μίλια με σκάφη Laser και παλιότερα με Optimist που έχουν στο ενεργητικό τους οι ιστιοπλόοι του Ν.Ο.Α και του Ν.Α.Ο.Κ.Θ, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τις γνώσεις του προπονητή τους ήταν αρκετά για να φέρουν αυτήν την μεγάλη επιτυχία.
Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης συγχαίρει τον Κυβερνήτη Στράτο Κόσμογλου και το πλήρωμα των Πολυχρόνη Γιαννακίδη, Δήμο Κανδύλη, Θεόδωρο Κορίζη, Ιωάννη Ραλάκη και Χαράλαμπο Τσέτσο.
Επίσης ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του Ομίλου που συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια.