Σε ανακοίνωσή του ο πρώην δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης αναφέρει:
Καταγγέλουμε στις δημότισσες και στους δημότες την απόλυτη εγκληματική αδιαφορία του κ. Ζαμπούκη και της Δημοτικής Αρχής και την εγκατάλειψη μεγάλων έργων για τα οποία ο Δήμος μας ξεχώρισε και έγινε γνωστός σ’ ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Έργα για τα οποία αποκτήσαμε δικαιώματα κατοχυρωμένα με ΦΕΚ που αποτελούν την αναπτυξιακή προοπτική στις 3 δημοτικές κοινότητες.
Έργα για τα οποία δαπανήσαμε χρήματα για να τα ωριμάσουμε προς χρηματοδότηση.
Έργα στα οποία θα κατευθυνθούν όλα τα χρήματα της περιφέρειας στον τομέα ενέργειας, αφού είμεθα ο μοναδικός Δήμος για ένταξη έργων σ΄ αυτόν τον τομέα της ενέργειας.
Εάν δεν κινητοποιηθούμε χάνονται τα κάτωθι έργα:
Α) 1) Τηλεθέρμανση Φερών ( με ζεστό νερό από τον ΤΑΡ) 32.000.000,00€.
Τηλεθέρμανση Τραϊανούπολης 12.000.000,00€.
Δημιουργία μονάδας ΠΕΛΕΤ στην Τραϊανούπολη 2.500.000,00€.
Ιαματική πηγή Τραϊανούπολης 3.000.000,00€.
Β) 1) Εφαρμογή κυκλοφοριακής μελέτης με την δημιουργία ιστορικού κέντρου 300.000,00€ και ανάπλαση των πεζοδρομήσεων.
2) Κόμβος Δικέλλων 500.000,00€.
3) Δημοτικό Σχολείο και 3 Νηπιαγωγεία στο Αλτιναλμάζη.
Θυμίζουμε ότι ο κ. Ζαμπούκης αρνήθηκε την εγγραφή τους στο τεχνικό πρόγραμμα έτσι απλά και χωρίς καμία αιτιολογία, απαξιώνοντας την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου άρα απαξιώνοντας την πλειοψηφία του λαού του Δήμου μας .
Μετά την άρνηση του αυτή ανοίγει η περίοδος της «αμείλικτης» πλέον κριτικής που αυτός επέλεξε μη δεχόμενος καμία μορφή συνεργασίας, αλλά και την παραμικρά βοήθεια, επιλέγοντας την σύγκρουση με υπεροψία χωρίς εμείς να φέρουμε την ελάχιστη ευθύνη περί τούτου.
Σε κάθε περίπτωση εμείς θα λειτουργήσουμε για το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών.

ΑΡΑΓΕ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΑΛΗΣ & ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ;;;!!! ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ;;;!!!

Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»