Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, μέλη της οργάνωσης για παράνομη αγοροπωλησία βρέφους
Επιχείρησαν να πουλήσουν σε αστυνομικούς βρέφος 2,5 μηνών αντί του χρηματικού πόσου των 12.500 Ευρώ
Εξαρθρώθηκε, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, εγκληματική οργάνωση, που προέβαινε σε αγοροπωλησίες βρεφών, ενώ συνελήφθησαν, ένας 71χρονος και τρεις γυναίκες ηλικίας 65, 44 και 12 ετών, μέλη της οργάνωσης.
Ειδικότερα, στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας περιήλθαν πληροφορίες, σχετικά με την δράση ενός πολύ καλά οργανωμένου κυκλώματος, το οποίο ενεργεί κατ΄ επάγγελμα και για κερδοσκοπία, πραγματοποιώντας αγοροπωλησίες βρεφών.
Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση των πληροφοριών και των στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία, αστυνομικοί προσποιούμενοι «υποψήφιους» αγοραστές, κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με το κύκλωμα. Μετά από συνεχείς επαφές, συμφωνήθηκε η αγοροπωλησία βρέφους 2,5 μηνών, αντί του χρηματικό ποσό των 12.500 Ευρώ.
Το απόγευμα της Κυριακής, σε προκαθορισμένο ραντεβού στη Χρυσούπολη Καβάλας, προσήλθαν οι τέσσερις δράστες και αφού παρέλαβαν το χρηματικό ποσό των 12.500 Ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, παρέδωσαν στους «υποψήφιους» αγοραστές-αστυνομικούς το βρέφος (αγόρι) της 12χρονης δράστιδας. Με την πραγματοποίηση της αγοροπωλησίας, οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 12.500 Ευρώ, έγγραφα της γέννησης του βρέφους και ένα κινητό τηλέφωνο.
Το βρέφος οδηγήθηκε στο παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας για περίθαλψη και φροντίδα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.