Οι καλοκαιρινοί έρωτες δεν επιβιώνουν χειμώνα.
Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για χαλάρωση και ξεκούραση, ξεχνάμε τις υποχρεώσεις μας και απολαμβάνουμε τον ήλιο και την θάλασσα.
Το αεράκι και ο ήλιος του καλοκαιριού ιδίως στην Ελλάδα, η καλή μας διάθεση, η αναζωογόνηση και η γαλήνη που μας παρέχει η θάλασσα γεννούν επιθυμίες για έρωτα και σεξ.
Μια ωραία ρομαντική βόλτα στην αμμουδιά κάτω από το αυγουστιάτικο ουρανό και ιδιαίτερα φέτος με τις δύο πανσέληνους και το μπλε φεγγάρι όπως λέγεται, λίγο αλκοόλ, διάθεση στα ύψη, χαλαροί ρυθμοί, αυθορμητισμός, κοινωνικότητα αυξημένη λόγω διακοπών και λίγη μουσική μας οδηγούν να γνωρίσουμε κόσμο, να φλερτάρουμε και να ερωτευτούμε.
Οι καλοκαιρινοί έρωτες μένουν αξέχαστοι και χαραγμένοι στις καρδιές μας. Γεννιούνται γρήγορα και σβήνουν πιο γρήγορα από ότι περιμένουμε. Ο λόγος είναι απλός ο έρωτας ξεπηδά μέσα από τις πιο ιδανικές και μαγικές συνθήκες του καλοκαιριού τρέφεται από τον ήλιο, την θάλασσα, τον ρομαντισμό και την ξεγνοιασιά και σβήνει Φθινόπωρο όταν όλα τα φώτα κλείσουν, όταν δεν υπάρχει πλέον μαγεία και επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας και στην πραγματικότητα.
Όταν τον γνωρίζουμε και τον βιώνουμε, ζούμε έντονα, παθιασμένα, νομίζουμε ότι είναι το άλλο μας μισό, κυριαρχεί ένταση και είναι ένας έρωτας γεμάτος υποσχέσεις… Όταν ξυπνήσουμε απογοητευόμαστε και έχουν μείνει μόνο ξεχωριστές αναμνήσεις.
Αναστασία Μίχου