Συνάντηση εμπλεκόμενων φορέων

για την διοργάνωση του «Air Show Fly In 2011»

 

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην Καβάλα για τη διοργάνωση του «Air Show Fly In 2011». Μία μοναδική για την περιοχή αεροπορική επίδειξη με τη συμμετοχή ακροβατικών αεροσκαφών, υδροπλάνων, ιστορικών αεροσκαφών που θα γίνει το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011 στο λιμάνι της Καβάλας.

Για τη επιτυχία της διοργάνωσης υπάρχει  άψογη συνεργασία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, του Δήμου Καβάλας, του Επιμελητηρίου Καβάλας  και της αεροπορικής εταιρίας Egnatia Aviation.

Ταυτόχρονα για δύο ημέρες στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Καβάλας θα υπάρχουν περισσότερα από 100  αεροσκάφη που θα έχουν έρθει από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Την Πέμπτη 12 Μαΐου στην Καβάλα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την όσο το δυνατό καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης, που είναι μοναδική σε όλη την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και θα συμβάλει στην τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Μέρος της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, παρακολούθησε και ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης. Η σύσκεψη που οργάνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού –  Πολιτισμού Κώστας Παπακοσμάς εκφράζοντας έτσι την υποστήριξη της Περιφέρειας στη διοργάνωση, που έχει τον συμβολικό τίτλο «Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά».

Στην σύσκεψη παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Καβάλας Τάσος Χατζηαναστασίου και Χριστόδουλος Μιχαλάκης, ο πρόεδρος του ΟΛΚ Αδάμ Κοσμίδης ο πρόεδρος της Δημωφέλεια Στέλιος Σχοινάκης ο γενικός διευθυντής της Δημωφέλειας Στράτος Μαρουλάς, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Σάββας Κοσκερίδης, ο διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Παναγιώτης Ντικούδης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚ  Αριστείδης Χαλάτσης και ο εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Πλωτάρχης Ιωάννης Παπαβασιλείου.