Πριν από λίγο αναγνώστης απέστειλε email στο thraki Νεα, με το οποίο εκφράζει την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι δύο πτυχιούχοι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης αξιοποιούνται στη διανομή τροφίμων σε υπηρεσία του δήμου Ορεστιάδας.
Στο κείμενο του αναγνώστη μας αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Πήγα να παραλάβω πριν μέρες τα τρόφιμα της μητέρας μου, και έμεινα έκπληκτος, ενώ όσο περνούσαν οι μέρες ένιωθα οργή κια αγανάκτηση. Έχουμε στις υπηρεσίες μας προσωπικό άξιο, μορφωμένο και εξειδικευμένο και αντί να το «εκμεταλευτούμε» (με την καλή έννοια), το χαραμίζουμε μέσα σε μια αποθήκη να μοιράζει μακαρόνια και να μετράει 1 κιλό, δύο κιλά. Μετά από λίγες μέρες πήγα να κάνω αίτηση για τη μητέρα μου για τα τρόφιμα της επόμενης χρόνιας και φυσικά είδα να ασχολούνται οι ίδιοι άνθρωποι, όνομα, επώνυμο κλπ. Έλεος, Δήμαρχε! τίποτα πιο δημιουργικό δεν μπορούν να κάνουν αυτοι; Ή είσαι εντελώς ανίκανος να αξιολογήσεις το προσωπικό σου ή αυτοί σου πάνε κόντρα και αποφάσεις να τους θάψεις στα μακαρόνια».

Σημείωση thraki Νεα.
Το thraki Νεα, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει σε ποιον τομέα αναφέρεται ο αναγνώστης μας και δεν υιοθετεί το περιεχόμενο του παραπάνω μηνύματος όσον αφορά στον τρόπο αξιολόγησης του προσωπικού, από το το πρόσωπο του δημάρχου.