Τρόπους για να γεμίζει το στομάχι του δωρεάν έψαχνε ένας 56χρονος, ο οποίος τελικά όλο και κάτι σκεφτόταν κι όλο κάποιος άλλος πλήρωνε. . .
Όταν στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης έφτασαν καταγγελίες ότι ένας μεσήλικας εμφανίζεται με διάφορες ιδιότητες και πείθει επαγγελματίες να του κάνουν το τραπέζι, υποθέτουμε ότι οι αστυνομικοί τουλάχιστον θα χαμογέλασαν και μετά θα ξεκίνησαν τις έρευνες.
Όπως προέκυψε ο 56χρονος αρχικά πήγε σε ταβέρνα σε οικισμό της Ξάνθης, υποστήριξε ότι είναι ταξιδιωτικός πράκτορας κι ότι θα έφερνε πελάτες στο μαγαζί. Μ’ αυτά και μ’ αυτά κατάφερε να δοκιμάσει τις νοστιμιές του καταστήματος, να γευτεί από το κρασί που σερβίρεται και να φύγει χορτάτος, χωρίς φυσικά να πληρώσει.
Μία μέρα μετά, εμφανίστηκε στην Ξάνθη, ως μέγας αγοραστής ακινήτων, πλησίασε έναν 29χρονο, ο 29χρονος πείστηκε ότι βρήκε αγοραστή «πακέτο» και για να μην τον χάσει, τον έβγαλε και για φαγητό και για ποτό.
Φυσικά ο 56χρονος όχι μόνο δεν αγόρασε, αλλά δεν πλήρωσε ούτε για το φαγοπότι.

Η αστυνομία εντόπισε τον «πεινασμένο» απατεώνα και τελικά τον συνέλαβε.
Στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας βρέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία ο 56χρονος είχε υπεξαιρέσει, στις 10 Φεβρουαρίου, από 53χρονη ιδιοκτήτρια τουριστικής επιχείρησης, στη Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Τα παραπάνω αντικείμενα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.