Διήμερο πολιτικής εξόρμησης στο νομό Έβρου διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Απριλίου. Με κεντρικό σύνθημα « Τρεις κάλπες , μια επιλογή : Να νικήσει η ΕΛΠΙΔΑ ! », θα πραγματοποιηθούν περιοδείες , εξορμήσεις τόσο σε Αλεξανδρούπολη όσο και Ορεστιάδα, ενώ το βράδυ της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξ/πολης.
Αναλυτικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλης (Β΄Αθήνας), η υποψήφια ευρωβουλευτής Μάγδα Σπηλιοπούλου και ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ Κώστας Μορφίδης θα βρίσκονται στο νομό, έχοντας συνεχείς επαφές και συναντήσεις με πολίτες και φορείς, για να δώσουν το μήνυμα νίκης και ανατροπής τόσο στις κάλπες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και για την Ευρωβουλή.

Το Πρόγραμμα του κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή 25-4-2014 – Αλεξανδρούπολη
19:00-20:00 Περιοδεία – εξόρμηση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης μαζί με υποψήφιους
20:00 Κεντρική πολιτική εκδήλωση με θέμα « Τρεις κάλπες , μια επιλογή: Να νικήσει η ΕΛΠΙΔΑ ! » στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.
Κεντρικοί ομιλητές:
Δημήτρης Στρατούλης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ,
Μάγδα Σπηλιοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό : Κώστας Μορφιδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αν.Μακ.-Θράκης, Χρήστος Δούκας υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Παύλος Μιχαηλιδης υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Σάββατο 26-4-2014
8:00 Αναχώρηση κλιμακίου με επικεφαλής τον Δημ. Στρατούλη από Αλεξ/πολη για Ορεστιάδα
8:45 Επίσκεψη στην επιχείρηση «Εβροφάρμα»
9:30 Διευρυμένη σύσκεψη στο Ε.Κ.Ορεστιάδας με παρουσία σωματείων εργαζομένων και φορέων της περιοχής.
11:00 – 12:30 Επίσκεψη σε εργασιακούς χώρους της περιοχής Ορεστιάδας : «ΕΠΑΠ», «Κύκλωπας», «Ρίζογλου», «ΕΑΣ Ορεστιάδας»
* Στην Αλεξανδρούπολη, κλιμάκιο με επικεφαλής την υποψήφια ευρωβουλευτή Μάγδα Σπηλιοπούλου, θα περιοδεύσει στο κέντρο και την αγορά της πόλης.