Ο Βουλευτής Επικρατείας και υποψήφιος περιφερειάρχης Τέρενς Κουίκ ΑΜΘ, κατέθεσε τη δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο Κομοτηνής, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της εφημερίδας «Ο Χρόνος», είπε μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Σήμερα ίσως έβαλα την πιο σημαντική υπογραφή της ζωής μου. Μια υπογραφή, η οποία θα με συνδέει για πάντα με την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Πριν λίγη ώρα κατέθεσα στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής την δήλωση κατάρτισης του Συνδυασμού μας εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
Είμαι πολύ υπερήφανος, μιλώντας εκ μέρους όλων των υποψηφίων, αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων μου, που θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα για την πιο ευλογημένη ακριτική γωνιά της πατρίδας μας.
Ο συνδυασμός μας δεν έχει καμία απολύτως εξάρτηση από τα οποιαδήποτε οικονομικά / επιχειρηματικά συμφέροντα. Δεν έχουμε καμία εξάρτηση από ντόπιους ή τρίτους παράγοντες και πολύ περισσότερο από το προξενείο.
Έτσι κι αλλιώς το σύνθημα μας είναι ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΟΠ, όπως είναι και ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟΠ, αφού σε καμία περίπτωση δεν αποδεχόμαστε να παραχωρηθεί στους Σκοπιανούς και μάλιστα με ενδοτικό τρόπο, το όνομα της μιας και μοναδικής, της δικής μας Μακεδονίας.
Υπόσχομαι ότι όλοι μαζί που απαρτίζουμε τον Συνδυασμό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, θα εργαστούμε με εντιμότητα και αφοσίωση για την ανάπτυξη και των πέντε νομών της ΑΜΘ περιφέρειας. Θέλουμε να ξαναδούμε το χαμόγελο στα πρόσωπα της κάθε Μακεδόνισσας και του κάθε Μακεδόνα, της κάθε Θρακιώτισσας και του κάθε Θρακιώτη.
Από τις 19 Μαΐου αρχίζει το πιο ωραίο ταξίδι για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, μετά από πολλά μαύρα και γκρίζα χρόνια, για τα οποία, βεβαίως, έχουν την μέγιστη ευθύνη και οι τοπικοί αυτοδιοικητικοί άρχοντες και των δύο βαθμίδων.
Τέλος, η όποια κυβέρνηση βρίσκεται στην Αθήνα, από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβω Περιφερειάρχης, θα το νοιώσει βαθειά στο πετσί της, ότι η Ανατολική Μακεδονία – Θράκη δεν θα ανεχθεί άλλο την εγκατάλειψη.
Θα διεκδικήσω ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ όλα αυτά που μας ανήκουν.
Εξάλλου όλοι αυτοί οι Αθηνοκεντρικοί πολιτικοί, με ξέρουν πολύ καλά από τα σαράντα πέντε χρόνια της δημοσιογραφικής μου διαδρομής. Αλλά εγώ τους ξέρω καλύτερα. Και δεν θα παίξουν με την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, που η ψήφος των κατοίκων της θα με ορίσει εκπρόσωπο της».
Image and video hosting by TinyPic