Την αξιοσημείωτη 15ετή του πορεία στον χώρο της φωτογραφίας, ήρθε να σηματοδοτήσει η ανανεωμένη εικόνα του «Studio eidolo by Tektonidis» στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, κάνοντας την διαφορά στην μέχρι σήμερα εικόνα των studio φωτογραφήσεων.

Φέροντας την υπογραφή του επώνυμου αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων Κωνσταντίνου Τερζή ο οποίος με την πολυετή του πείρα στον χώρο της διακόσμησης και των τηλεοπτικών πλατώ, διαμόρφωσε τo «Studio eidolo by Tektonidis» σε ένα «Urban art space» εφάμιλλο της υψηλής αισθητικής των πιο απαιτητικών ενδιαφερομένων.
Προτιμήθηκαν «Neutral χρώματα και οικολογικά υλικά» ενώ το όλο Project είναι βασισμένο σε καθημερινές εικόνες που όμως αποτελούν την βασική πηγή έμπνευσης των ιδιοκτητών όπως μας δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τερζής ο οποίος δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση τους ως προς την επιμέλεια και τον σχεδιασμό του χώρου.
Image and video hosting by TinyPic
Έτοιμο πλέον για να σας υποδεχτεί όλους και για να υπηρετήσει την τέχνη της φωτογραφίας σε συνδυασμό με την σύγχρονη αντίληψη των ειδικών ώστε να σας προσφέρει τις πιο «δυνατές» αναμνήσεις σας.
Το ανανεωμένο Studio eidolo by Tektonidis βρίσκεται στη λεωφόρο Δημοκρατίας 393 και στο facebook το βρίσκετε ΕΔΩ.
Δείτε περισσότερα για τον Κωνσταντίνο Τερζή ΕΔΩ.

Image and video hosting by TinyPic