Μεγάλη ήταν η επιτυχία της πρώτης μέρας (νύχτας) της διοργάνωσης του εμπορικού συλλόγου της Αλεξανδρούπολης με τον τίτλο «ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ». Τα καταστήματα ήταν ανοιχτά ακόμη και μετά τις 11:00 το βράδυ, πολιτιστικοί σύλλογοι, και DJ’s διαμόρφωναν την ατμόσφαιρα, στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης, όπου εκατοντάδες πολίτες απολάμβαναν την βόλτα αλλά και τα ψώνια τους συνοδευόμενοι από τα παιδιά τους, που μπορούσαν να κυκλοφορούν άνετα για πρώτη φορά στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Το ίδιο θα συμβεί και απόψε, με τους επισκέπτες της πόλης από την Τουρκία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, που από χθες εκτίμησαν και τίμησαν ιδιαίτερα αυτήν την γιορτινή ατμόσφαιρα.

Την πρωτοβουλία επιβράβευσε και ο βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος μάλιστα απέστειλε και επιστολή στο προεδρείο του εμπορικού συλλόγου. Στην επιστολή του βουλευτή αναφέρεται:
«Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, τον Γενικό Γραμματέα, κ. Νικόλαο Μιχαηλίδη, και την υπεύθυνη των εκδηλώσεων κ. Έυη Δαστερίδου για την άψογη διοργάνωση του θεσμού «Λευκές Νύχτες Εμπορίου» στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.
Είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος θεσμός εφαρμόζεται στην πρωτεύουσα του Έβρου και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Η εν λόγω διοργάνωση έδωσε την ευκαιρία, τόσο στους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης όσο και στους επισκέπτες της, να γιορτάσουν και να απολαύσουν κάτι καινούριο και πρωτόγνωρο για την πόλη μας».