Με το τρατηγό της XII μεραρχία Παναγιώτη Φαραντάτο, το διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνο Κούκουρα, το διευθυντή της αστυνομικής διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης Νικόλαο Μενεξίδη, το λιμενάρχη Γιώργο Κασσανδρινό, το διευθυντή δασών Χρήστο Τρομπούκη, τη διευθύντρια της ΥΔΕ Χρύσα Παπαδημητρίου, τη διευθύντρια της κτηματικής υπηρεσίας κ. Πούλιου και το διοικητή του ΠΓΝ Έβρου Δημήτρη Λαζόπουλο, συναντήθηκε, την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014, η αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου.
Οι επισκέψεις της στους εκπροσώπους των ενόπλων δυνάμεων και τους υπηρεσιακούς παράγοντες δημοσίων υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκαν με αφορμή τη λήξη της αυτοδιοικητικής της θητείας.
Ιδιαίτερα συγκινημένη ευχαρίστησε όλους όσοι/ες συνεργάσθηκαν μαζί της, μοιράσθηκαν αγωνίες, «συμπαρατάχθηκαν» στην αντιμετώπιση κρίσεων, αγωνίσθηκαν για στόχους, συναντήθηκαν μαζί της σε κοινές προσπάθειες και δράσεις.
Αποτιμώντας τη θητεία της δήλωσε ότι η εμπειρία θα ήταν φτωχότερη και τα αποτελέσματα της δουλειάς αυτών των ετών μικρότερα, χωρίς τη δική τους συνεργασία και υποστήριξη.
Τους ευχαρίστησε που ανταποκρίθηκαν άμεσα και πρόθυμα σε κάθε πρόσκληση και ανάγκη του Τόπου και τους ευχήθηκε να είναι γεροί και να συνεχίσουν το έργο τους.
Της προσέφεραν αναμνηστικά δώρα, ανταπέδωσαν τις ευχές δηλώνοντας τη χαρά τους για τη γνωριμία με τον άνθρωπο και τη συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη καθώς επίσης και την εκτίμησή τους για το έργο και την προσφορά της.
Της ευχήθηκαν να συνεχίσει να είναι δυνατή, δημιουργική και παρούσα στα σημαντικά γεγονότα του τόπου.