Ενημερώνουμε όλους τους αγαπητούς συμπολίτες μας και ιδιαίτερα όλους όσους στήριξαν για ακόμη μια φορά την οικονομική εξόρμηση και το έργο μας, ότι το Σάββατο 27/9/2014 παράλληλα με την καθιερωμένη αιμοληψία, πραγματοποιήθηκε μπροστά στο δημαρχείο, παρουσία συμβολαιογράφου και φίλων, η κλήρωση της λαχειοφόρου κίνησης του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης 2013-2014.
Οι τέσσερεις τυχεροί αριθμοί που έχουν κερδίσει από ένα ποδήλατο σύμφωνα με την σειρά που αναφέρεται στους λαχνούς είναι:
α) 2612 β) 4789 γ) 0520 δ) 2114.
Η λαχειοφόρος αυτή κίνηση ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2013 με στόχο να στηριχτεί οικονομικά το Πανελλήνιο συνέδριο των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, που πραγματοποίησε ο σύλλογός μας στην Αλεξανδρούπολη τον Μάρτιο του 2014.
Από όλη την Ελλάδα φιλοξενήθηκαν για τρείς ημέρες , εκπρόσωποι από 65 περίπου συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών, εισηγητές από νοσοκομεία Καβάλας κλπ αλλά και παρατηρητές από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους,
Δήμο Αλεξανδρούπολης, ΧΙΙ Μ/Π Αλεξανδρούπολης, Ιατρικό Σύλλογο Έβρου, ΕΕΣ παράρτημα Αλεξανδρούπολης, καθώς επίσης και τις Επιχειρήσεις: Υφαντής, Ζούρας Φάρμ, Πεντελίδης Τροφοδοτική, και όλα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για την πολύ καλή συνεργασία και πολύχρονη στήριξη .
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Κοντακίδης Αναστάσιος Δερμεντζόγλου Γεώργιος
Πρόεδρος Γραμματέας