Στην υπενθύμιση ότι επί διοίκησης νομαρχίας από το Γιώργο Παυλίδη η ανακαίνιση του σπιτιού του Μάνου Χατζηδάκι στην Ξάνθη δεν εντάχθηκε

στο ΕΣΠΑ κι ότι όλες οι διαδικασίες έγιναν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διοίκησης της περιφέρειας προχώρησε με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Κοινωνικής Συμμαχίας Φώτης Καραλίδης. Ο κ. Καραλίδης με αφορμή επίσκεψη του περιφερειάρχη στο ανακαινισμένο σπίτι Χατζηδάκι μιλάει για επιστρατευμένο ξεναγό και κορδέλες για έργα που ολοκληρώνονται, αλλά δε σχετίζονται με τη σημερινή διοίκηση.
Η ανακοίνωση Καραλίδη:

Η νέα Διοίκηση της Περιφέρειας, προσπαθεί να μπει στο «κάδρο» της παρουσίασης έργων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και μάλιστα με την παρουσίαση των έργων αυτών ως αποκλειστικά «δικών της», (όπως άλλωστε αναφέρθηκε και από τον «επιστρατευμένο» ξεναγό της).

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, χθες 22-10-14, έγινε επίσκεψη του κ.Περιφερειάρχη στο «αποπερατωμένο -ανακαινισμένο» από τον Ιούνιο 2014 κτήριο του «φρουραρχείου – οικία Μάνου Χατζηδάκι».

Επίσης επιχειρήθηκε μέσω «κομψής» παρουσίασης των … μόλις (50) πενήντα ημερών της νέας Διοίκησης, να τονιστεί η συμβολή της στο παραπάνω έργο (τάδε έφη ο «επίστρατος-ξεναγός»).
Με την ιστορική αναδρομή στη σύλληψη της ιδέας του έργου“..……….” και στην παραγγελία της μελέτης (φυσικά άλλοι πλήρωσαν την μελέτη), επιχειρήθηκε η εξαφάνιση της μεγάλης δικής μας προσπάθειας των τελευταίων τεσσάρων (4) περίπου χρόνων :
1. για την πληρωμή της μελέτης,
2. της ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ (Π/Υ 5.000.000€ περίπου, επί Νομαρχίας απέτυχαν να το εντάξουν)
3. και τελικά της υλοποίησης όλου του έργου επί των ημερών μας.
Όλα τα παραπάνω φρόντισαν να περάσουν απαρατήρητα!!!

Τώρα μένουν οι «κορδέλες και τα ψαλίδια»…, πάντως «κορδέλες και ψαλίδια», (κοινώς εγκαίνια), ας ετοιμάσουν αρκετά, γιατί υπάρχουν πολλά έργα που τελείωσαν και πολλά που τελειώνουν σύντομα…

Καλή συνέχεια!!!

Για την
Κοινωνική Συμμαχία
Ο Επικεφαλής
Φώτης Καραλίδης