ΚΕΕΛΠΝΟΛόγω της συνεχιζόμενης επιδημίας αιμορραγικού πυρετού από τον ιό Έμπολα σε χώρες της Δυτικής Αφρικής (Γουινέα, Λιβερία, Σιέρρα Λεόνε) το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου διοργανώνουν σειρά από ενημερωτικές ημερίδες σε πόλεις του Έβρου.

Το θέμα των ημερίδων είναι «Αιμορραγικός πυρετός από ιό Ebola: μέτρα πρόληψης, μέσα ατομικής προστασίας». Στόχος η ενημέρωση του προσωπικού όλων των υπηρεσιών που εμπλέκονται στην υποδοχή, διαχείριση και περίθαλψη νεοεισερχόμενων ατόμων χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημερίδων έχει ως εξής:

 

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

  • στις 10:00,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Παροχής Κοινωνικής Υπηρεσίας (ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ.) του Δήμου Αλεξανδρούπολης
  • στις 19:30, στο Επιμελητήριο, στην οποία θα συμμετέχει το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

  • στις 13:30, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Στην ημερίδα καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι επαγγελματίες υγείας του Π.Γ.Ν.Α. και των λοιπών Τοπικών Μονάδων Υγείας, της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Έβρου, καθώς επίσης επαγγελματίες υγείας του ιδιωτικού τομέα.

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

  • στις 10:00, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας
  • στις 13:30, στην Αίθουσα Ενημέρωσης του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής Ορεστιάδας (για τους υπαλλήλους του Κέντρου)

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

  • στις 11:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Στην ημερίδα καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι επαγγελματίες υγείας του Γ.Ν. Διδυμοτείχου και των λοιπών Τοπικών Μονάδων Υγείας, της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Έβρου, καθώς επίσης επαγγελματίες υγείας του ιδιωτικού τομέα.