ημερολόγια χαρμολύπηςΣτην ιδιαίτερη πατρίδα του, επέλεξε να κάνει την πρώτη- επίσημη παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του, ο συγγραφέας Κώστας Τριανταφυλλακης.
Μετά το βιβλίο «Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει» επανέρχεται με την νέα του δημιουργία με τίτλο «Ημερολόγια Χαρμολύπης» όπου εντυπωσιάζει με τον ευρηματικό τρόπο κατάθεσης των σκέψεων του.
Ο συγγραφέας από το Ασημένιο-Διδυμοτείχου αν και δραστηριοποιείται στην Αθήνα δεν ξεχνά ποτέ να υπενθυμίζει την Εβρίτικη καταγωγή του.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο του καθεδρικού ναού Παναγίας Ελευθερώτριας το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 στις 19:00 με ομιλητές τους:
Δήμητρα Ακριτίδου, Δρ. Κοινωνιολογίας – εκπαιδευτικό
Δημήτρης Ιατρόπουλο, ποιητή
Ελβιρα Ταταριδου, ψυχολόγο- Πρ. Θρακικού Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού
Λεμονιά Χατζοπούλου, (Νομικό-Πολιτικό)-εκπαιδευτικο

Αποσπάσματα του βιβλίου θα δραματοποιήσουν ηθοποιοί από το ΘΕΑ.ΣΥ. Διδυμοτείχου.
Την εκδήλωση πλαισιώνει μουσικά το Ωδείο «Θρακία Μούσα» και θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Μανάκα.

Στην Αλεξανδρούπολη, η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 18:30 στο Νομαρχείο.
Για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσουν ο υφ. Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος, η φιλόλογος, συγγραφέας και κριτικός Άννα Δεληγιάννη Τσιουλπά, ο στιχουργός και συνθέτης Λευτέρης Χαψιάδης και η εκδότης Σοφία Λαμπάκη.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η Καίτη Μακρή.
Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κολιός.

Τα «Ημερολόγια Χαρμολύπης» αποτελούν μια σύνθεση με μυθογραφημένες ιστορίες από την εποχή της αθωότητας, στον καιρό της κρίσης. Ιστορίες που διατρέχουν την Ελλάδα του ΄60 , τη Μεταπολίτευση , την «Αλλαγή», την «Ελλάδα του ευρώ» και την «Ελλάδα των Μνημονίων».

Γνωρίστε τον συγγραφέα

Ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλακης γεννήθηκε στο Ασημένιο Έβρου. Τελείωσε το Γυμνάσιο Διδυμοτειχου. Το 1975 ήρθε στην Αθήνα και σπούδασε στην Παντειο. Το 1979 μετεβη στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακες σπουδές στα Οικονομικά και τις Πολιτικές επιστήμες(Μaster) και στις Διεθνείς Σχέσεις(Διδακτορικό)
Στην Ελλάδα επέστρεψε το 1990.Εργαζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα Μarketing και Επικοινωνίας.
Άλλα έργα του συγγραφέα: «Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει…» εκδόσεις IANOS (2012)