Νομάρχης ΑδριανούποληςΗ ατάκα του Σαμαρά που προκάλεσε γέλια.
Πολύ καλά έπαιξε το επικοινωνιακό παιχνίδι ο νομάρχης Αδριανούπολης Τουρσούν Αλί. Ο Τούρκος νομάρχης συνάντησε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην όριο γραμμή στις Καστανιές, στο ίδιο σημείο, όπου είχαν συναντηθεί πριν λίγες μέρες ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου και Έλληνες αξιωματικοί του στρατού και της αστυνομίας.

Εκτός από τα τυπικά και τις ανταλλαγές δώρων, ο κ. Σαμαράς προσέφερε γλυκά και πήρε ένα βιβλίο για την Αδριανούπολη, γλυκά κι ένα έμβλημα της τοπικής τουρκικής ταξιαρχίας, ο νομάρχης Αδριανούπολης μίλησε ευθέως για τις πλημμύρες. Αυτό που είπε είναι ότι πρέπει να καθαριστεί η κοίτη του ποταμού. Το θέμα αυτό βέβαια, έχει τεθεί πολλές φορές σε συζητήσεις των δύο πλευρών, αλλά δεν έχει προχωρήσει κυρίως λόγω της άρνησης της Τουρκίας. Ο νομάρχης όμως, επικοινωνιακά έπαιξε το παιχνίδι του.

Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε ο Αντώνης Σαμαράς μ’ αυτό που είπε κι έκανε τους πάντες να γελάσουν με την ψυχή τους.
Ο νομάρχης Αδριανούπολης του έλεγε ότι θα συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου, να πουν για τις πλημμύρες κτλ. Το είπε δυο τρεις φορές και ο Αντώνης Σαμαράς δεν άντεξε και του λέει: «Θα τα πείτε με τον αντιπεριφερειάρχη, αλλά να σας συστήσω και τον περιφερειάρχη πίσω σας».
Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Γιώργος Παυλίδης ήταν τόση ώρα δίπλα, άκουγε τη συζήτηση για τον αντιπεριφερειάρχη σκεπτικός και δε μιλούσε. Με την ατάκα όμως του Μεσσήνιου πολιτικού ξέσπασε σε γέλια.

Δείτε το βίντεο