Συνεχίζονται και θα συνεχίζονται για καιρό οι αντιδράσεις για την απόφαση Σαμαρά να παρακάμψει την Ορεστιάδα παρ’ ότι είχε προγραμματιστεί επίσκεψή του στην πόλη.
Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι είχε προγραμματιστεί να πιει καφέ σε μία από δύο επιλεγμένες καφετέριες, για λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του πρωθυπουργού (κοντινοί και μακρινοί. . . ) περίμεναν να συγκεντρωθούν οπαδοί της ΝΔ στην πλατεία Ορεστιάδας. Αν όχι με σημαίες και συνθήματα, τουλάχιστον να υπήρχαν. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, αντίθετα οι μόνοι που υπήρχαν ήταν οι εργαζόμενοι στην ΕΒΖ.

Οι πρώτες αντιδράσεις για στάση Σαμαρά, συμβούλων, μυστικοσυμβούλων, εμφανιζόμενων ως φίλοι και άλλων, ήρθαν από τα ίδια τα παιδιά της Νέας Δημοκρατίας. Από τους ανθρώπους οι οποίοι για χρόνια τρέχουν για το κόμμα.

Εκτός από το πολύ πετυχημένο Silver Alert που εξέδωσε αναγνώστης του thraki Νέα τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ακόμα μία εικόνα με παραποιημένο το κεντρικό σύνθημα της ΝΔ για τις εκλογές. Τη συγκεκριμένη εικόνα, τη διακινούν κυρίως τα παιδιά του κόμματος.
νέα δημοκρατία