ΕθνικόςΔήλωση στήριξης στο πρόσωπο του μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης, σχετικά με το φυλλάδιο που κυκλοφορεί στην πόλη και περιέχει σχόλια κατά του μητροπολίτη, έκανε το διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
Στη δήλωση αναφέρεται:
Το ΔΣ του Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΥ Αλεξανδρούπολης δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του και στηρίζει τον Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο στην άθλια και συκοφαντική επίθεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα με ενέργειες όπως η κυκλοφορία εντύπου με συκοφαντικά σχόλια και η αναγραφή προσβλητικών συνθημάτων σε δημόσιους χώρους.
Ο Εθνικός, Ο Δήμος και Η Μητρόπολη είναι η ιστορία της Πόλης μας και συνυπάρχουν από την ίδρυση της προσφέροντας στην κοινωνία μας.
Ο λαός της Αλεξανδρούπολης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι η ζωή και το έργο του Μητροπολίτη του, είναι μια συνεχής διακονία και προσφορά αγάπης προς τον άνθρωπο. Με μεγάλη αγανάκτηση αντιδρούμε στην αήθη και ανώνυμη προσπάθεια σπίλωσης του και τον στηρίζουμε ομόφωνα ως ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος αθλητικός σύλλογος της Αλεξανδρούπολης και της Θράκης.
Σεβασμιώτατε ως αθλητικός σύλλογος γνωρίζουμε ότι οι αγώνες δίνονται με διαφάνεια μέσα στα στάδια και μπροστά στους θεατές, στον δίκαιο αγώνα σας μας έχετε πιστούς υποστηρικτές σας όπως και εσείς στηρίζετε και ευλογείτε τους αθλητές μας στους αγώνες δέκα χρόνια τώρα.