Χασανίδης«Πόλεμος» μεταξύ ΝΟΔΕ Έβρου και Πέτρου Χασανίδη ξέσπασε με αφορμή tweet της ΝΟΔΕ στο οποίο αναφέρεται ότι «Κάτι ακούστηκε για κομματικά ρουσφέτια ροζ χρώματος από το Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας.Κάποιοι όψιμοι γυμνοσάλιαγκες του έκαστου καθεστώτος».
Το thraki Νεα, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου Πέτρο Χασανίδη, ζητώντας ένα σχόλιο. Ο κ. Χασανίδης είπε ότι δεν έχει γίνει κανένα ρουσφέτι και σχολίασε:

«Το εργατικό κέντρο Ορεστιάδας δεν έκανε ρουσφέτι κι ούτε πρόκειται να κάνει, ούτε ροζ χρώματος, ούτε πράσινου χρώματος, ούτε μπλε χρώματος. Εν πάση περιπτώσει, επειδή τώρα πολύ όψιμα θυμήθηκαν το εργατικό κέντρο Ορεστιάδας, πολύ όψιμα το θυμήθηκαν, άργησαν πολύ να το θυμηθούν. Στα ζόρια του και στα μεγάλα του προβλήματα, στο εργατικό κέντρο, όπως και στις επιχειρήσεις της περιοχής είχαν γυρίσει την πλάτη επιδεικτικά. Επιδεικτικά τότε που μπορούσαν να βοηθήσουν. Τότε κάποιοι συγκεκριμένοι κύριοι, όχι απλά έγλυφαν το τότε καθεστώς, είχαν ταυτιστεί μαζί του, σε σημείο να μην μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε. Άρα λοιπόν το τι κάνουμε εμείς στο εργατικό κέντρο, πως πορευόμαστε και πως δίνουμε τους αγώνες μας κρίνει ο κόσμος που μας ψηφίζει κάθε χρόνο στις γενικές συνελεύσεις κάθε τρία χρόνια στην εκλογοαπολογιστική μας συνέλευση. Και μας κρίνουν εργαζόμενοι απ’ όλα τα φάσματα της πολιτικής.
Καλό είναι λοιπόν κάποιοι, όταν μιλούν για γυμνοσάλιαγκες στο εργατικό κέντρο Ορεστιάδας, να κάτσουν μπροστά στον καθρέφτη τους και να καμαρώσουν τον εαυτό τους. Τίποτε άλλο».

Το επίμαχο tweet

ΝΟΔΕ γυμνοσάλιαγκες