Πανικός στον κάθετο άξονα του Έβρου και στο κέντρο της Ορεστιάδας.

Σχεδόν όλη η διαθέσιμη δύναμη της αστυνομικής διεύθυνσης Ορεστιάδας, ήταν σήμερα το μεσημέρι στους δρόμους και καταδίωκε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 41χρονος αξιωματικός του στρατού.
Όλα ξεκίνησαν από χθες, όταν ο στρατιωτικός σταμάτησε στο σημείο ελέγχου της αστυνομίας στη Μάνδρα και είχε διαφωνία με τους εκεί αστυνομικούς.
Σήμερα επέστρεψε στο σημείο και είχε έντονο διάλογο και αμέσως μετά από τη Μάνδρα ξεκίνησε καταδίωξη. Οι αστυνομικοί τέσσερις φορές έστησαν μπλόκο στην εθνική οδό και τις τέσσερις φορές όμως, ο αξιωματικός κατάφερε να ξεφύγει.
Μάλιστα στην είσοδο της Ορεστιάδας, στους διπλούς, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανέβηκε κράσπεδα και αποφεύγοντας περιπολικά μπήκε στο κέντρο της πόλης.

Μέσα στην Ορεστιάδα, όπως μας μεταφέρουν αναγνώστες μας, έβγαλε το ένα του χέρι από το παράθυρο και με το άλλο πάταγε την κόρνα του οχήματος.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν το όχημα στη συμβολή των οδών Ορέστου και Τσερκέζη κατάφεραν να ακινητοποίησουν το όχημα και να συλλάβουν τον 41χρονο στρατιωτικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν συνελήφθη, δεν ήταν σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς.

μπλόκο

Στη φωτογραφία, ο 41χρονος προσπαθεί να αποφύγει περιπολικό στον κάθετο άξονα στο τμήμα Κισσάριο – Ψαθάδες.

καταδίωξη