Ουζουνίδης«ΠΥΡΑ» ΓΙΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ, ΧΡΗΣΤΟ ΔΟΥΚΑ
«είχα απαίτηση να γίνω υπουργός» σχολίασε
Επιμέλεια: Κική Ηπειρώτου

Έκδηλη είναι η πικρία του πρώην βουλευτή Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος χθες, μετά από μία πορεία 3,5 ετών, ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή του από το κόμμα. Ο κ. Ουζουνίδης μίλησε με σκληρά λόγια για τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. Πάνο Καμμένο που «δεν μας έκανε την τιμή να μας καλέσει να μιλήσουμε για τα προβλήματα του τόπου μας», ενώ άσκησε έντονη κριτική στο μνημονιακό δρόμο που ακολουθεί το πρώην κόμμα του, διαψεύδοντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.
Όπως σημείωσε ο κ. Ουζουνίδης, τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα «παιδιά», όπως είπε, που έτρεξαν και προσπάθησαν για το κόμμα παραμερίστηκαν από την στιγμή που οι ΑΝ.ΕΛ. μπήκαν στην κυβέρνηση και δεν αξιοποιήθηκαν πουθενά. «Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος που έριχναν κροκοδείλια δάκρυα για τους νέους επιστήμονες που φεύγουν από τη χώρα, διορίζουν ακόμη και σήμερα συνταξιούχους και διπλοθεσίτες», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας για τη νέα ηγεσία στον Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης.
Από τα «πυρά» Ουζουνίδη δεν ξέφυγε ούτε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σγουρίδης, τον οποίο χαρακτήρισε «πεθαμένο πολιτικά», και που παρ’ όλα αυτά μπήκε στο κυβερνητικό σχήμα, την στιγμή που ο ίδιος, όπως είπε, «είχα την απαίτηση να γίνω υπουργός» αφού ήταν επί δύο χρόνια, μαζί με την κα Ξουλίδου, υπεύθυνος του κόμματος για τα αγροτικά ζητήματα.
Ο πρώην βουλευτής μίλησε για όλα τα προβλήματα του Έβρου, τα οποία δεν βρήκαν λύσεις, όπως και για τις δεσμεύσεις που δεν υλοποιήθηκαν. Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο του νομού, σημειώνοντας πως θα ασχοληθεί με τη δουλειά του, κι αν τυχόν επιτρέψει στην πολιτική θα είναι μόνο με τη Νέα Δημοκρατία.