ΔόντιαΈνας 51χρονος Βούλγαρος είχε ανοίξει οδοντιατρίο στην Αλεξανδρούπολη και το λειτουργούσε παράνομα εδώ και αρκετό καιρό.
Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ έχει μπει ένας 51χρονος Βούλγαρος που εργαζόταν παράνομα ως οδοντίατρος στην Αλεξανδρούπολη, χωρίς να έχει εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια για το ιατρείο του το οποίο λειτουργούσε κανονικά κάτω από τη μύτη των αρμόδιων αρχών!
Ο 51χρονος Βούλγαρος που κατάγεται από την Στάρα Ζαγόρα, σύμφωνα με το protothema, είχε φροντίσει να πάρει μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει τον εντοπισμό του από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά τελικά δεν απέφυγε την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης ενώ τα έσοδα του ιατρείου που λειτουργούσε ελέγχονται εξονυχιστικά, όπως και αν είναι πράγματι οδοντίατρος ή… «μαϊμού».
Μετά από μια πληροφορία που δέχθηκαν οι άνδρες της Ασφάλειας, ένας αστυνομικός εμφανίστηκε ως πελάτης στο ιατρείο και την στιγμή που ο αλλοδαπός οδοντίατρος ετοιμαζόταν να του βάλει τον τροχό για να εκτελέσει τις οδοντιατρικές εργασίες που του ζήτησε, του έβαλε εκείνος… χειροπέδες!