ΕΝΑ channelO όμιλος μέσων μαζικής ενημέρωσης ΕΝΑ Media Group ανακοινώνει ότι ο δημοσιογράφος Τάσος Αποστολίδης αναλαμβάνει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2016-2017 καθήκοντα Διευθυντή Ειδήσεων & Ενημέρωσης.

Ο Τάσος Αποστολίδης εντάχθηκε στην οικογένεια του ENA CHANNEL το 1996 και την τελευταία 20ετία έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις, όπως συντάκτης, ρεπόρτερ, ανταποκριτής, εκφωνητής ειδήσεων, παραγωγός και παρουσιαστής εκπομπών, αρχισυντάκτης, διευθυντής ειδήσεων καθώς και σύμβουλος προγράμματος και ανάπτυξης.

Είναι κάτοχος Διπλώματος Δημοσιογραφίας του Υπουργείου Παιδείας κι έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα δημοσιογραφίας του βρετανικού οργανισμού BBC και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δημοσιογραφίας. Επιμορφώνεται συνεχώς ενώ είναι και ο ίδιος εισηγητής σε δημοσιογραφικά σεμινάρια στην Ελλάδα. Έχει διδάξει Δημοσιογραφία στα δημόσια ΙΕΚ Καβάλας και Δράμας.

Εδώ και δύο δεκαετίες, δημοσιογραφεί αδιάλειπτα σε τοπικά, περιφερειακά και πανελλαδικά μέσα, μεταξύ των οποίων εφημερίδες, περιοδικά, διαδίκτυο και ραδιόφωνο. Κατά καιρούς έχει αναλάβει την διεκπεραίωση ειδικών project για ραδιοτηλεοπτικά προγράμματα και εκδόσεις. Έχει μεταξύ άλλων εργαστεί στην ΕΡΤ κι έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και συνολικά με περισσότερα από 50 μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων. Είναι 4 φορές εκλεγμένος εργασιακός εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της Ανατολικής Μακεδονίας στην ΕΣΗΕΜΘ. Μιλάει 6 ξένες γλώσσες.