δρόμος έργα μπάλωμαΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τελωνείο Ορμενίου και στο τμήμα του επαρχιακού δικτύου Διδυμότειχο-Κυανή-Μεταξάδης-Πόλια-Λάδη, λόγω έργων, ανακοίνωση ότι επιβάλλει η αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας.

Στην περίπτωση του τελωνείου, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν ως και αύριο, 26-10-2016. Στο σημείο θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος, με στόχο τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας – ασφάλειας και την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας, οι οποίες θα φέρουν την σχετική εργοταξιακή σήμανση και γι’αυτό εφιστάται προσοχή των οδηγών. Η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται με παράκαμψη της κυκλοφορίας και των δύο ρευμάτων από υπάρχον παράπλευρο δρόμο.

Για το επαρχιακό οδικό δίκτυο του Διδυμοτείχου, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν ως τις 20-12-2016. Οι εργασίες αφορούν επεμβάσεις αποκατάστασης βλαβών και φθορών επικίνδυνων σημείων του 1ου τμήματος εργασιών από Χ.Θ. 6+950 έως Χ.Θ. 8+650 (μετά τον οικισμό Κουφοβούνου έως πριν την διασταύρωση προς Ασβεστάδες). Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνει πλήρης αποκλεισμός του εν λόγω οδικού τμήματος, οπότε: (α)- Για τα οχήματα που προέρχονται από Διδυμότειχο με κατεύθυνση τους Μεταξάδες, η κίνηση θα πραγματοποιείται μέσω της Επαρχιακής Οδού Διδυμοτείχου – Λάδης (β)- Για τα οχήματα που προέρχονται από Ασβεστάδες με κατεύθυνση το Διδυμότειχο, θα χρησιμοποιηθεί η παράκαμψη της επαρχιακής οδού Βρυσικών – Ευγενικού (γ)- Την ίδια παράκαμψη θα χρησιμοποιούν τα οχήματα που προέρχονται από Μεταξάδες ή Μαυροκκλήσι με κατεύθυνση το Διδυμότειχο.

Η εκτέλεση των εργασιών θα γίνει με σήμανση, όπου θα είναι σαφής ο ορισμός της ζώνης έργων και θα διασφαλίζεται η ομαλή ροή των διερχόμενων οχημάτων και η απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών.