Δύο κλέφτες κατάφεραν να εντοπίσουν στρατιωτικοί

σήμερα το μεσημέρι στο χωριό Μαράσια του Τριγώνου Έβρου. Πρόκειται για δύο αθίγγανους οι οποίοι νωρίτερα μπήκαν σε σπίτι στο χωριό και με την πρόφαση να πουλήσουν σεντόνια σε μία ηλικιωμένη της απέσπασαν το σταυρό που φορούσε. Η γιαγιά κατάλαβε αμέσως το τι συμβαίνει και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τις φωνές της άκουσαν στρατιωτικοί οι οποίοι έκλεισαν τον δρόμο στο αυτοκίνητο των δύο κλεφτών, από τους οποίους ζήτησαν να δώσουν αυτό που πήραν πίσω από την ηλικιωμένη.
Άμεσα τα δύο άτομα έδωσαν ένα σταυρό στους δύο στρατιωτικούς και κατάφεραν να φύγουν από το σημείο. Όταν οι στρατιωτικοί έδωσαν το σταυρό στη γιαγιά η ηλικιωμένη είπε ότι δεν είναι αυτός ο δικός της.
Τα δύο άτομα που έφυγαν από το χωριό δεν άφησαν πίσω ίχνη, καθώς κανείς δεν κράτησε ούτε τύπο αυτοκινήτου, αλλά ούτε και πινακίδα κυκλοφορίας, παρά μόνο ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο επιβατικό ασήμι.
Όσο για το σταυρό που δόθηκε στη γιαγιά ίσως να είναι αντικείμενο άλλης κλοπής. Η αστυνομία αναζητά τα δύο άτομα, χωρίς όμως να διαθέτει επαρκή στοιχεία για τον εντοπισμό τους.

Συνάδελφε του καλλιτεχνικού πατινάζ μην το αντιγραψεις.