Το καθιερωμένο «Γεύμα Αγάπης» για τους οικονομικά ασθενέστερους και μοναχικούς δημότες της πόλης παρέθεσε το ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ του Δήμου Αλεξανδρούπολης την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12:30. Πολλοί πολίτες βρέθηκαν και φέτος στο γεύμα για να γιορτάσουν παρέα με άλλους συνανθρώπους τους σε κλίμα θαλπωρής και ζεστασιάς.
Τους πολίτες υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος, κ. Παναγιώτης Ζητάκης, και οι εργαζόμενοι του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ και οι εργαζόμενοι. Δίπλα στους δημότες βρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Χρήστος Γερακόπουλος, ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η., κ. Νικόλαος Κοζάρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης, κ. Κώστα Κασίδης, καθώς και εκπρόσωποι της εκκλησίας, του στρατού, της αστυνομίας Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η στρατιωτική μπάντα της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού.
Ο κ. Λαμπάκης καλωσόρισε τους πολίτες που παρευρέθηκαν στο γεύμα και ευχήθηκε ο νέος χρόνος να τους βρει γεμάτους υγεία, δύναμη και λιγότερο πόνο. Ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι η στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για το δήμο και επαίνεσε την πολύπλευρη και αποδοτική δράση του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ και του προέδρου του.
Με τη σειρά του ο κ. Ζητάκης προέτρεψε τους πολίτες να μη διστάζουν να απευθύνονται στο ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζονται και εξήρε το έργο των συνεργατών του και των εθελοντών, χωρίς τη συμβολή των οποίων δεν

θα μπορούσε να καταστεί πραγματικότητα το «Γεύμα Αγάπης»

.