Κάποτε έλεγαν ότι το ραδιόφωνο έχει τη μαγεία, να φαντάζεσαι το πως είναι ο άνθρωπος πίσω από το μικρόφωνο. Άκουγες έναν εκφωνητή και τον έπλαθες με το μυαλό σου, όπως ήθελες. Ψηλό, ξανθό, γαλανομάτη. Τον έφτιαχνες όπως επιθυμούσες. Αν σου άρεσε η εκπομπή, μέχρι και Άδωνι τον έκανες.
Οι εποχές άλλαξαν, πλέον το ραδιόφωνο αν και δεν έχει εικόνα, έχει την αμεσότητα μέσω των ηλεκτρονικών μέσων, ειδικά του facebook, σε κάνει να βλέπεις το ποιος είναι πίσω από το μικρόφωνο.
Έτσι ίσως και να χάθηκε κάτι από τη μαγεία του παρελθόντος.
Πάμε τώρα στους Αδώνιδες του Status, Σταύρο Αποστολίδη και Δημοσθένη Δούκα. Ο πρώτος έχει καθημερινή πρωϊνή εκπομπή και ο δεύτερος, κάνει εκπομπή κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή 18:00 – 20:00.
Πριν λίγες μέρες, ακροατής πήρε τηλέφωνο στο 25510 33000 – μάλλον ο Αποστολίδης έβαλε βύσμα για να πάρει τόσο στρογγυλό νούμερο – την ώρα που έκανε εκπομπή ο Δούκας. Το παράξενο δεν είναι ότι είπε καλά λόγια για τον Δημοσθένη Δούκα, καθώς ο Δημοσθένης, έχει το δικό του φανατικό κοινό που τον ακολουθεί χρόνια τώρα. Το παράξενο είναι ότι έλεγε: «Αυτό που λέτε τώρα κ. Δούκα, είναι πολύ σωστό».
Τι να κάνει κι ο Αποστολίδης, δεν κάθισε να εξηγήσει ότι ο Δούκας είναι στον αέρα και δεν μπορεί ταυτόχρονα να μιλάει και στο τηλέφωνο.
Του είπε ευχαριστώ και έκλεισε πάντα με ευγένεια το τηλέφωνο. Άλλωστε τόσο καλά λόγια είχε ακούσει.
Τώρα για να μην τους μπερδέψετε και στο δρόμο, βάζουμε τις φωτογραφίες και των δύο. Ο Δούκας είναι αυτός που σας κοιτάει. Ο Αποστολίδης κάτι σκέφτεται. . .

Αποστολίδης

Δούκας