νοσοκομείο Νιώθω την υποχρέωση να συγχαρώ όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου που, παρά τις απίστευτες ελλείψεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε υλικά, ανταποκρίθηκαν άψογα, υπεύθυνα και με προθυμία και με πραγματικό ενδιαφέρον πάλεψαν και έσωσαν την ζωή του πατέρα μου Μ.Ν.
Ιδιαιτέρως, θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον ιατρό της Παθολογικής Κλινικής κ. Γλούφτσιο Πέτρο ο οποίος με τις άμεσες ενέργειες και εντολές του συντόνισε και επιστράτευσε κυριολεκτικά όλη την πτέρυγα της παθολογικής κλινικής όποτε αυτό χρειάστηκε.
Είναι ο γιατρός που έσωσε την ζωή του πατέρα μου, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο την Μ. Τετάρτη 27/4/2016 με οξεία πυελονεφρίτιδα, η οποία την Μ.Πέμπτη το βράδυ εξελίχτηκε σε σηψαιμία μολύνοντας και τα πνευμόνια. Κινδύνευσε η ζωή του αλλά χάρη στον κ. Γλούφτσιο και την άμεση κινητοποίηση όλου του νοσηλευτικού προσωπικού κατάφεραν να τον επαναφέρουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Ο κ. Γλούφτσιος απέδειξε ότι αποτελεί έναν νέο σε ηλικία γιατρό, το νέο αίμα των ΑΞΙΩΝ επιστημόνων που δεν μετανάστευσε στο εξωτερικό, αλλά αποφάσισε να μείνει στην χώρα μας προσφέροντας τις υπηρεσίες του και τις υψηλές ιατρικές του γνώσεις σε ένα απαραίτητο για την ακριτική κοινωνία του Βορείου Έβρου νοσοκομείο (που απειλείται και με «κλείσιμο»), με τις γνωστές σε όλους μας πλέον αντίξοες συνθήκες, τιμώντας ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τον όρκο που έχει δώσει. Αποδείχτηκε άρτια καταξιωμένος και ενημερωμένος, σπάνιος, πολύτιμος, άξιος πραγματικά.
Φαίνεται ότι στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης υπάρχουν ακόμα δημόσιοι υπάλληλοι-λειτουργοί που παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και αυτό πρέπει να τους αναγνωρίζεται από όλους.
Συγχαρητήρια!
Με εκτίμηση,
Μ.Β